Het wordt een topzomer, maar wel vol keuzes, Weegschaal

01.07.2023 23:01
zomerhoroscoop weegschaal Beeld: Getty Images

Wordt het een zinderende zomer, verloopt de gezinsvakantie in harmonie en stroomt het geld binnen? Weegschaal, je leest het in de grote Kek Mama zomerhoroscoop.

Op het gebied van vriendschap komt de Weegschaal voor een keuze te staan.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Financieel ga je er de komende maanden flink op vooruit. Wellicht staat dit in verband met je werk, waar je deze zomer een belangrijke beslissing over neemt. Ook kom je voor een keuze te staan met betrekking tot een vriendschap.

Op liefdesgebied gaat alles zijn gangetje en doet je partner zelfs meer zijn of haar best voor je. Wel heb je iets meer tijd en ruimte nodig om je eigen dingen te doen, maar ook dit is geen enkel probleem.

Ben je momenteel single, dan hoef je niet zelf op zoek te gaan naar de liefde; de liefde vindt jou! Juist op een moment dat je het niet verwacht dient zich in september een superleuk persoon aan met wie je een bijzondere klik blijkt te hebben.

“Je hebt iets meer tijd en ruimte nodig om je eigen dingen te doen”

In de slaapkamer sta je open voor nieuwe experimenten en heb je de neiging je partner hier en daar een beetje de weg te wijzen. Prima als je aangeeft wat je wel en niet fijn vindt maar maak er geen excursie van, je lief wil zelf ook graag de kans krijgen om het initiatief te nemen.

Qua vriendschappen wordt het een topzomer; zowel met gezamenlijke vrienden als met jullie eigen clubje brengen jullie menig gezellig uurtje door.

Ook belangrijk:

  • Onbevooroordeeld is iets anders dan je naïef opstellen.
  • Niet iedereen staat open voor bemiddeling, soms werken goede bedoelingen vooral averechts.
  • Alles weglachen is een synoniem voor je kop in het zand steken.

Benieuwd wat de sterren in gedachten hebben voor je vrienden? Alle horoscopen vind je hier.

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.