Sint gone wrong: ‘Het kwam tot een complete striptease aan toe’

23.11.2023 05:06
Sinterklaas blunder Beeld: Getty Images

Die goedheiligman maakt wat mee in ons kikkerlandje. Waar zelfs de meest koelbloedige het een beetje warm krijgt, wanneer het bezoek wat anders loopt dan verwacht.

Rowena (41): “We hebben ooit op 5 december een sinterklaas op bezoek gehad die we via Marktplaats hadden gevonden. Hij kwam erg vrolijk binnen en had iets te veel biertjes op, maar de kinderen, onder wie mijn zoon Keano, toen 5, merkten daar gelukkig niets van.

“De les: nooit meer een onbekende ‘Sinterklaas’ via Marktplaats”

Bij het afscheid wilde hij nog even gebruikmaken van de wc. Dat was een beetje misgegaan, blijkbaar kon hij met zijn lange jurk niet zo goed mikken. De les: nooit meer een onbekende ‘Sinterklaas’ via Marktplaats.”

Lees ook – Hulpsint moet nog veel leren: ‘Mijn zoon (5) betrapte me toen ik zijn schoentje vulde’ >

Een warm onthaal

Sinterklaas (leeftijd on­bekend): “Ik ging op huis­bezoek in Noordwijk, aan de rand van het dorp. Het was al na 20.00 uur toen we aankwamen bij een riante villa. De deur werd geopend en er werden liedjes gezongen. De huiskamer was gevuld met mensen. Ik zag echter geen kinderen, iedereen was duidelijk ouder dan achttien.

Ik had één vrouwelijke piet bij me en een mannelijke, beiden ook boven de achttien. Er werden liedjes gezongen: geen sinterklaasliedjes, maar liedjes-gedichten in erotische vorm. Er werd door de gasten gerommeld en gefriemeld, tot aan een complete striptease aan toe. We kregen het er eh… warm van en hadden dit niet echt verwacht van het bezoek. Het was dus maar goed dat er geen kinderen bij waren. Verdere details zal ik je besparen…”

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.