De Kreeft zit steeds lekkerder in haar vel, ook in nietsverhullende lingerie

24.12.2023 10:56
Beeld: Getty Images

Ontdek wat 2024 jou brengt in de liefde, je werk en je gezin, Kreeft.

Kreeft 21 juni – 20 juli

Vooral in het eerste halfjaar komt je liefdesleven in rustiger vaarwater. Als je een relatie hebt, gaat de communicatie er flink op vooruit en is er meer sprake van wederzijds begrip. Ben je single en sta je open voor de liefde, dan vind je deze ook ergens in de eerste zes maanden van het nieuwe jaar.

De seks gaat over het algemeen prima, zowel voor de gebonden als de single Kreeften. Je zit lekkerder in je vel en voelt je steeds meer op je gemak in nietsverhullende lingerie. Mogelijk ga je zelfs voor the full package, inclusief kousen, jarretels en hakken, tot plezier van je partner én jouzelf.

Lees ook – Hoge seks-frequentie: ‘We hebben niet elke dag zin, maar dan maken we zin’ >

Ontwikkeling

Qua zelfontplooiing is het belangrijk om te weten dat je fysieke welzijn direct in verband staat met je bewustzijn; ga voor een gezonde geest in een fit lichaam.

Binnen het gezin is (een van) je kind(eren) zich opvallend aan het ontwikkelen en van alles aan het uitproberen. Een gesprek op het consultatiebureau of school geeft meer duidelijkheid over hoe hier het beste mee om te gaan.

Ben je nog op zoek naar werk, dan heb je het meeste geluk via vrienden of kennissen. Heb je al een baan, dan zijn er geen bijzonderheden te verwachten, maar ook niet al te veel stress.

Belangrijk voor Kreeften

  • De beste houvast die je hebben kunt is zelfvertrouwen.
  • Beslissingen nemen voor anderen is makkelijker dan keuzes maken voor jezelf.
  • Haal het optimale uit je creativiteit.

Benieuwd wat de sterren in gedachten hebben voor je vrienden? Alle horoscopen vind je hier.

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.