‘Terwijl mijn vriendinnen gruwelen over SM, bijt ik wijselijk op mijn lip’

28.09.2023 16:07
vakantiehuis pornokelder Beeld: Unsplash

Dat Arya gruwelt van seks met handboeien en Ellen alle hoeken van de slaapkamer ziet – dat is net niet de waarheid. Hoe het echt zit, hoeft niemand te weten.

Arya (37), moeder van Milo (8):

“Tijdens een etentje met mijn beste vriendinnen komt het onderwerp seks standaard op tafel. Zeker nu een van ons single is horen wij, allen al jaren met dezelfde partner, Sara graag uit. Ze had net een date gedumpt die van SM hield. Oh bah, griezelden de aanwezigen: je laat je toch niet slaan?!

Terwijl Sara gruwelend vertelde dat de Tinderdate alleen seks wilde met handboeien, beet ik op mijn lip. Die meiden moesten eens wéten hoe ik word vastgebonden door mijn man. Hoe ik geniet van zijn dominantie en hoe geil ik word van tepelklemmen. Ze zouden het totaal niet begrijpen. In plaats daarvan viel ik Sara dus bij: ‘Zo’n vent, meteen dumpen!’”

Lees ook – ‘Bloot slapen is voor ons dé tip om vaker seks te hebben’ >

De slapende stoeipoes

Ellen (33), moeder van Daniël (8) en Karlijn (7):

“Hoe doen mijn vriendinnen dat toch, én een gezin draaiend houden én een hoop capriolen uithalen in de slaapkamer? Zijn zij niet gevloerd? Ik ben echt blij als ik ’s avonds op tijd mijn bed in mag om te slapen. Even uitschakelen na honderd keer ‘mama’. Om me dan te trans­formeren in standje stoeipoes kost me te veel moeite. Maar dat zeg ik niet.

Ik papegaai lekker mee over ‘alle hoeken van de kamer’, ‘seksmarathons’ en ‘zo wild als een tijger in bed’, ondertussen duimend dat mijn echtgenoot op dat moment tegen hun mannen niet het echte verhaal vertelt. Wij mogen immers blij zijn als we eens per twee maanden halen en dan is het meestal nog een vluggertje ook. Des te eerder kunnen we allebei slapen.”

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

In samenwerking met Kek Mama