Horoscoop april: Schorpioen

25.03.2019 10:00
winterhoroscoop Schorpioen

Altijd fijn om je maand met een kakelverse horoscoop te beginnen. Daarom vertellen wij je maandelijks wat de sterren voor je in petto hebben op het gebied van geld, gezin en geluk.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Je eigen belangen verbinden met die van anderen is niet altijd makkelijk, maar het is wél wat je de komende weken gaat proberen. Je begrijpt dat je anderen nodig hebt om verder te komen en daarom doe je water bij de wijn, sluit je compromissen, geef je toe en ben je flexibel. Een verstandige instelling want je hebt geen zin om kostbare tijd te verspillen. Soms is het slimmer om met de stroom mee te gaan.
 

Lees ook
‘Wat echte liefde is? Als je partner je laat slapen’ >

 

Extra stap

Voor de liefde worden dit mooie weken. Je inzet en steun voor je partner verdienen een compliment. Je geeft niet op, je zet die extra stap en je bent super loyaal. Jullie band wordt sterker door alles wat jullie momenteel samen doorstaan. Ook voor single moeders kan er iets veranderen. Er hangt liefde in de lucht! Als jij klaar bent met het verleden en open staat voor een nieuwe liefde, dan kan die nu in je leven komen. Dat liefde op het eerste gezicht écht bestaat, wordt bewezen.
 

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >