Deze zomer is het tijd om bij te tanken, Steenbok

02.07.2023 21:09
zomerhoroscoop steenbok Beeld: Getty Images

Wordt het een zinderende zomer, verloopt de gezinsvakantie in harmonie en stroomt het geld binnen? Steenbok, je leest het in de grote Kek Mama zomerhoroscoop.

Qua ontspanning geldt voor Steenbok: neem het er nog maar even van

Steenbok (21 december – 19 januari)

Na een drukke tijd van werken en voor de kinderen zorgen is het nu echt even tijd voor jou. Zeker als je duidelijk vermoeid bent is het belangrijk om zo nu en dan de kinderen elders onder te brengen en even helemaal bij te tanken. Voel je er vooral niet bezwaard door, je bent geen robot.

In juli en augustus is het qua werk ook wat rustiger waardoor je meer voorbereidend werk kunt doen. In september wordt het drukker en moet je waarschijnlijk ook nieuwe dingen leren, dus probeer zo te plannen dat je alles prima kunt handelen in plaats van steeds weer achter jezelf aan te hollen.

“Uiteindelijk valt alles op zijn plek en iets is pas gedoe als je er zelf gedoe van maakt”

Qua liefde vind je seks nu belangrijker dan diepgaande discussies. Dit geldt zowel voor de single als de gebonden Bokjes. Is er sprake van onduidelijkheid binnen jullie contact, dan komt hier vanzelf verandering in. Uiteindelijk valt alles op zijn plek en iets is pas gedoe als je er zelf gedoe van maakt.

Af en toe even ontspannen met vrienden is wat je graag doet. Neem het er nog maar even van want na de zomer dient zich een verbouwing aan waar je je handen meer dan vol aan zult hebben.

Ook belangrijk:

  • Een bokkenpruik staat je echt veel minder goed dan je mooie glimlach.
  • Gun jezelf af en toe ook wat rust, vooral in je hoofd.
  • Niet alles waar je even aan twijfelt is gedoemd te mislukken.

Benieuwd wat de sterren in gedachten hebben voor je vrienden? Alle horoscopen vind je hier.

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.