‘Noem het decadent, maar wij nemen een nanny mee op vakantie’

27.07.2022 14:37
nanny op vakantie Beeld: Unsplash

Een portie seks met de barman in de bosjes, fysiek bijtanken tijden privémomenten of een nanny inhuren, zodat je even van bil kan op vakantie. Je wordt er creatief van, dat ouderschap.

Roanne (39): “Eén ding leerde ik heel snel op mijn eerste vakantie als gescheiden, single moeder met twee kinderen van toen vijf en zeven: wij gaan alleen nog naar all-inclusive resorts. De kinderen een paar middagen in de kidsclub en ik met de barman in de bosjes voor een portie seks op een strandmatje. Thuis kom ik niet aan Tinder toe – mag ik ook eens een verzetje?”

Lees ook – Zomerflirts: ‘Stiekem zoende ik met de barman na sluitingstijd’ >

Fysiek bijtanken

Mieke (43): “Mán, wat ben ik blij dat onze kinderen met hun negen, tien en twaalf jaar eindelijk oud genoeg zijn om zelf naar het zwembad te gaan. Die uurtjes zijn onze privémomenten: soms doen mijn man en ik het wel drie keer op een dag. Vakantie betekent voor ons ook fysíek bijtanken; thuis komt het er in alle drukte soms weken niet van.”

“Vakantie betekent voor ons ook fysíek bijtanken; thuis komt het er in alle drukte niet van”

Met een prijskaartje

Michelle (37): “Noem het decadent, maar wij nemen een nanny mee op vakantie. Die deelt een gezinskamer met onze dochters van vijf en acht; wij liggen een paar deuren verder in ons luxe hotel. Zo kunnen we nog uitslapen ook; tegen de tijd dat wij zijn uitgeslapen en uitgevreeën, zitten de kinderen al aan het continental breakfast. Er hangt een prijskaartje aan, maar tevreden ouders betekenen tevreden kinderen.”

 

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.