Blijf stevig in je schoenen staan deze zomer, Kreeft

26.06.2023 11:06
zomerhoroscoop kreeft Beeld: Getty Images

Wordt het een zinderende zomer, verloopt de gezinsvakantie in harmonie en stroomt het geld binnen? Kreeft, je leest het in de grote Kek Mama zomerhoroscoop.

In juni komt er voor de Kreeft een leuk extraatje

Kreeft (21 juni – 20 juli)

Single mama’s moeten deze zomer de aanbidders van zich afslaan en gebonden mommy’s zijn onweerstaanbaar voor zowel hun eigen partner als voor anderen met een goede smaak. Blijf dus vooral sterk in je schoenen staan. Met een onschuldige flirt is niets mis, mits het daarbij blijft.

Qua seks zit het wel snor tussen jou en je lief, al is het wel belangrijk dat geven en nemen netjes in balans blijven. Heb je toch af en toe het idee dat jij de meer gevende partij bent, dan is het wellicht tijd voor een gesprekje. Maak er geen ding van, maar geef het wel gewoon even aan.

“Zorg dat je duidelijk bent over wat je wel en niet wilt”

Op het gebied van werk sta je op het punt een verandering door te voeren waarbij een goede communicatie enorm helpt. Zorg dat je zowel per e-mail als telefoon goed bereikbaar bent, snel antwoordt en duidelijk bent over wat je wel en niet wilt. Wees wel enthousiast zonder direct al te blij over te komen, dat heb je helemaal niet nodig.

In juni komt er zomaar een leuk extraatje binnen dat je graag besteedt aan kleding en accessoires. Werk je in de verkoop, marketing of pr, dan strijk je vooral in september flink wat bonussen op.

Ook belangrijk:

  • Doe niets met tegenzin.
  • Je kunt het, als je gelooft in jezelf.
  • Je kunt best verlegen zijn én zelfvertrouwen hebben.

Benieuwd wat de sterren in gedachten hebben voor je vrienden? Alle horoscopen vind je hier.

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.