‘Met die leuke pakketbezorger beleefde ik een lange, hete zomer’

28.07.2022 13:41
easy toys grootste hobby seks Beeld: Getty Images

Wanneer er ineens een leuke man voor de deur staat hoef je niet veel verder te zoeken voor die hete zomer.

Bridget (33), single moeder van Oliver (3):

“‘Leuke mannen bellen niet aan, Bridge’, waarschuwde mijn moeder altijd. Ze bedoelde: ga actief op zoek, doe moeite. Zeker sinds ik bewust het alleenstaand moederschap was aangegaan, gunde ze me liefde. Zelf miste ik best intimiteit en een arm om me heen, maar ik had geen zin om me een ongeluk te swipen.

Lees ook – Stiekeme flirts: ‘Een onschuldige kus mondde uit in stomende vrijpartijen’ >

Tussen de lakens

Toch kreeg mijn moeder vorig jaar zomer ongelijk. Ik had een nieuw bed besteld voor Oliver en dat zou tussen drie en vijf worden bezorgd. Onbezorgd lag ik rond twaalf uur in bikini in de tuin te zonnen toen de deurbel ging. Een bonk van een vent, donkere ogen, knoerten van handen en een grote glimlach stond op de stoep. Met het ledikant. Ik bood hem koffie aan, hij stelde voor om het ledikant in elkaar te zetten als Oliver wakker was van zijn middagslaapje.

“Lang verhaal kort: na de koffie kwam de wijn en nog weer later belandden we in mijn bed”

Al die tijd zat ik daar in mijn bikini en maakte deze woest aantrekkelijke man me complimenten over mijn slanke lichaam. Lang verhaal kort: na de koffie kwam de wijn en nog weer later belandden we in mijn bed. Met hem beleefde ik een lange, hete zomer waarin hij elke week wel even ‘iets’ kwam brengen. Helaas is het daarbij gebleven. Mijn pakketbezorger bleek niet helemaal eerlijk: hij was hartstikke getrouwd.”

Dit artikel staat in de Kek Mama Zomerspecial 2022.

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.