Een vriendin erbij voor de seks: ‘Het heeft ons seksleven alleen maar verbeterd’

04.02.2023 13:21
rollebollen vriendin erbij seks Beeld: Getty Images

Eens per maand heeft Wendy seks met een vrouw, met goedkeuring van haar man.

Wendy (44), 18 jaar getrouwd met Matthijs (42), zoons Twan (10) en Finn (7):

“In coronatijd heb ik mijn biseksuele kant ontdekt. Ik ben altijd nieuwsgierig naar vrouwen geweest, vooral naar borsten. Maar tot dan toe was het bij een fantasie gebleven. In de periode waarin we nauwelijks contact mochten hebben, had ik vreselijke huidhonger en hunkerde naar de zachtheid van een vrouwenlichaam. Hét moment om er serieus iets mee te doen.

Als het om seks gaat, heb ik sowieso een enorme drive. Ik was al jong gefascineerd. Dertien, toen ik voor het eerst met mezelf speelde. Ik gebruikte een elektrische tandenborstel met een speciaal opzetkopje en ontdekte zo wat ik lekker vond. Op mijn zestiende werd ik ontmaagd.

Hoog libido

Tijdens ons huwelijk heb ik op korte periodes na, toen de kinderen net geboren waren, een hoog libido gehad. Maar zo extreem als tijdens mijn zwangerschappen was het nooit. Toen was ik seksverslááfd. Ik keek elke dag porno en we deden ’t tot op de laatste dag. Er is bij mij duidelijk een verband tussen hormonen en lust.

Het fijnst vind ik ’s avonds, als we allebei fris gedoucht en geschoren zijn. Standje 69 is dan extra lekker. ’s Morgens vroeg vind ik bovenop beginnen en eindigen op zijn hondjes beter, vanwege de ochtendgeur. Klaarkomen lukt alleen als ik bovenop zit en alles mag bepalen, maar vrijwel nooit tijdens penetratie. Ook via vingeren of beffen krijg ik geen orgasme. Ik heb een kieskeurige poes, zeg ik altijd, want met een vibrator is het binnen een minuut gepiept. Ik heb daarom een koffertje vol sextoys.

Huidhonger

Vroeger kon ik niet tegen aanrakingen en knuffels, vanwege een traumatische jeugd. Maar de anderhalvemetermaatschappij hakte er psychisch bij me in. Ineens sloeg ik om. Ik had sterk de behoefte aan warmte en strelingen. Ik wilde dat Matthijs me continu masseerde en streelde, maar het was voor mij nooit genoeg. Een masseur inhuren à veertig euro per behandeling had een oplossing kunnen zijn, maar zou een duur geintje worden. Ondertussen fantaseerde ik ook nog steeds over een vrouw. Zou lesbische seks mij dat broodnodige huid-op-huidcontact kunnen geven?

Seks met een vrouw

Ik hield onwijs van Matthijs en voelde me erg tot hem aangetrokken. Het was absoluut niet dat ik op hem uitgekeken was en daarom buiten de deur wilde neuken. Monogamie was twintig jaar geleden de deal en daar hielden we ons aan. Alleen viel seks met een vrouw volgens mij niet onder die definitie. Het was anders, niet bedreigend. Ik zou hem nooit verlaten voor een vrouw.

Matthijs zei niet meteen ja. Hij was in het begin onzeker: had ik dan niet genoeg aan hem? Het was ook wel een beetje oneerlijk: zelf moet ik er niet aan denken dat hij met een ander het bed in zou duiken, ik ben doodsbang dat hij er dan vandoor gaat. Maar toen hij zag hoe graag ik het wilde, stemde hij toch in.

Ik besloot me in te schrijven op datingsite Bi Love. Bijna alle vrouwen daar zijn getrouwd of hebben een relatie met een man. Een groot deel van hen is op zoek naar een trio met een man, een ander deel kijkt rond voor een (eenmalige) girlfriend-experience. Ik had in mijn profiel expliciet gemeld dat ik geen ervaring had en zocht naar een vrouwelijk, voller type, met grote borsten. Ik vond het fijn te merken dat er meer waren zoals ik en kreeg snel veel reacties.

Lees ook – ‘Mijn man vindt het prima dat ik buiten ons huwelijk ook nog een relatie met een vrouw heb’ >

Dates

Met mijn eerste date ben ik een stukje gaan wandelen. We hebben toen even staan zoenen en voelen in de bosjes. Vreemd, maar wel lekker. Ik wilde graag nog een keer afspreken, maar ze had intussen iemand anders gevonden. De tweede was een jonge meid van 29 jaar. Ze woonde niet alleen op anderhalf uur rijden, ze zat ook in een andere fase. Toch werd zij mijn eerste keer. Dat gebeurde bij ons thuis. Gewoon overdag, man en kinderen waren naar werk en school.

We begonnen in de jacuzzi en verhuisden toen naar de slaapkamer. Daar brandden kaarsen en stonden lekkere drankjes op het nachtkastje. We zijn toen all the way gegaan. Het was bijzonder en geil en smaakte naar meer, maar een vervolg kwam er niet. Elke keer als ik wilde afspreken, haakte ze af. Na een halfjaar was ik zo gefrustreerd dat ik verder ben gaan zoeken.

“Het is net een vriendinnenmiddag, met het verschil dat we ons terugtrekken in de slaapkamer”

Eerst trof ik nog een teleurstelling: een vrouw die eigenlijk graag wilde dat haar man toekeek en nadat ze klaarkwam direct uit bed stapte en vertrok. Maar uiteindelijk trof ik de goede: Angelique. Net als ik getrouwd, met al oudere kinderen en woonachtig in dezelfde stad. Als we elkaar zien is het net een vriendinnenmiddag, met het verschil dat we ons na het kletsen en het wijntje terugtrekken in de slaapkamer en elkaar bevredigen. Onze mannen hebben elkaar inmiddels ontmoet en vinden het prima als we eens per maand zo’n seksdate houden.

Opgewonden

Met haar in mijn leven heb ik precies wat ik wilde. Vrijen met een vrouw is gelijkwaardig. Ik ben niet de slankste, maar voel me op mijn gemak bij Angelique. We hebben allebei kinderen gekregen, je snapt elkaars onzekerheden. Mijn rol is anders dan wanneer ik met een man vrij. De seks met Matthijs is harder en ruiger en ik laat me graag domineren. Bij Angelique is het meer strelen, kussen en oraal. Enige nadeel is dat als ik heel opgewonden ben, ik toch echt een piemel mis. Maar daar hebben we gelukkig speeltjes voor.

“De seks met Matthijs is ruiger, bij Angelique is het meer strelen”

Ik zie Angelique als een prettige aanvulling, maar zij zal nooit Matthijs vervangen. Ik betitel mezelf nog steeds als hetero, maar met af en toe een uitstapje. Niemand in mijn omgeving weet van deze kant. Overigens heeft het ons seksleven alleen maar verbeterd.

Matthijs wil geen details weten van mijn vrijpartijen met een vrouw. Maar de gedachte windt hem wel op. Zo hebben we na afloop standaard nog een dik uur seks. De laatste keer was het helemaal een feest. Hij stapte onverwachts vroeg het huis binnen, terwijl wij boven bezig waren. Toen hij Angelique gillend hoorde klaarkomen was hij zo geil dat we de halve nacht nog bezig zijn geweest.”

Wil je ook geïnterviewd worden voor deze rubriek? Dan krijg je een ‘pretpakket’ van EasyToys t.w.v. € 75. Mail naar redactie@kekmama.nl.

 

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.