apps geld besparen
Beeld: Pixabay

Altijd fijn om bespaartips te krijgen: een gezin onderhouden is immers al duur genoeg. Daarom hebben wij met behulp van budgetcoach Joëlla Opraus een paar superhandige bespaar-apps op een rij gezet.

1. Bencompare

Deze app telt al je vaste lasten bij elkaar op, zodat je in één keer ziet hoeveel je per maand kwijt bent. Aan je account kun je meerdere personen toevoegen, dus je kunt een overzicht maken voor het hele gezin. Alle data worden beveiligd in de cloud opgeslagen.

More content below the advertising


2. Hiiper

Welke supermarkt is het goedkoopst? Dat ontdek je met één swipe in de Hiiper app, waarin je prijzen kunt vergelijken van verschillende supermarkten. Je ziet daarna precies hoeveel geld je exact bespaard hebt. Niet alleen fijn voor je portemonnee dus, maar je krijgt er ook nog eens een goed gevoel van.
 

3. Jip

Deze app is ideaal als je onderweg bent en je tank bijna leeg is. Hij geeft aan wat de prijzen zijn van de benzinestations in die buurt: zo zie je in één oogopslag waar je naar toe moet rijden om geld te besparen.

 

Lees ook:
Budgetexpert geeft zakgeldtips: 'Begin met een euro per week' >


4. Reshopper

Dit is een soort Marktplaats, maar dan specifiek voor kinderspul. Je kunt er alles op het gebied van speelgoed, kleding en meubeltjes kopen én verkopen.
 

5. Wunderlist of Anylist

In deze apps kun je de boodschappenlijst bijhouden. En nog handiger: je kunt jouw lijstje delen met je partner. Zo weet je zeker dat jullie niet met dubbele producten thuiskomen als jullie last minute (en los van elkaar) besluiten om boodschappen te gaan doen.

 

6. Oma weet raad

Of het nu een vette vlek op je bank of op je mooie houten vloer is: deze app heeft voor werkelijk alles een oplossing. 
 

7. Otly/Otly Jr.

Otly (je hebt de gewone en de junior-variant) leert jouw kind op een leuke manier om slim met zijn (zak)geld om te gaan. 

 

8. Budgettool App

In deze gratis app van How 2 Spend It kun je makkelijk bijhouden waar je geld nou precies aan opgaat. Het geeft je inzicht en maakt je spaardoelen overzichtelijk. 

In samenwerking met how2spendit.

Meer apps om geld te besparen vind je hier.


 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >