Pim Wessels doet boekje open over kersvers vaderschap: ‘Zo verschrikkelijk moe’

04.12.2023 11:13

Twee maanden geleden werden Pip Pellens en Pim Wessels ouders van dochtertje Lily. Hoe het kersverse ouderschap ze tot nu toe bevalt? Dat vertelt Pim in een openhartig interview met &C.

Het ouderschap gaat de twee tot nu toe heel natuurlijk af, vertelt Pim, al begrijpt hij dat dat misschien ‘heel zoetsappig klinkt’. “Van mijzelf weet ik niet of dat waar is, maar Pip is een geboren moeder. Het gaat supergoed met haar.”

Gebroken nachten

Waar de acteur nog wel aan moet wennen is ‘de onredelijkheid van een baby’. Pim: “Ze kan de hele buurt bij elkaar krijsen terwijl ik me afvraag wat we nog meer voor haar kunnen doen. En heel af en toe vind ik het een bizar idee dat niemand deze baby straks weer ophaalt, maar dat wij haar ouders zijn en dat ze blijft.” Ook de gebroken nachten zijn geen kattenpis, hoewel Pim toegeeft dat vooral Pip het harde werk doet. “Je bent gewoon zo verschrikkelijk moe,” vertelt hij. “Soms zit er een goede nacht tussen en dan denk je: we zijn er. Maar de nacht erna is dan weer totaal gebroken.”

Sita, eh Lily

Het dochtertje van Pip en Pim draagt de naam Lily, al glipt er nog weleens een koosnaampje tussendoor. “Soms vergissen we ons en noemen we Lily per ongeluk Sita – een afkorting van Parasita, de werknaam die we voor haar hadden,” aldus Pim. In de toekomst hoopt de acteur zoveel mogelijk thuis te zijn, om niks te hoeven missen van de kleine. “Toen wij opgroeiden, was er altijd iemand thuis. Dat voelde heel prettig en veilig. Het zal praktisch gezien niet altijd mogelijk zijn, maar ik gun Lily zoveel mogelijk datzelfde.”

Bron: RTL Boulevard