Wil je even zien: Laura Ponticorvo deelt prachtige beelden van babyshower

29.05.2023 13:07
Laura Ponticorvo zwanger

Nog maar héél even en dan kan Laura Ponticorvo haar tweede kindje, een jongen, in haar armen sluiten. Hoog tijd voor een babyshower, dus. Op Instagram doet ze uitgebreid verslag van de bijzondere dag (mét overduidelijk thema).

“Vorige week zondag ben ik verrast op mijn babyshower,” schrijft Laura op Instagram. “Een heerlijke picknick buiten in het Amsterdamse bos met allemaal mensen die ik liefheb. Ze hebben iets bijzonders gedaan met allemaal een persoonlijke speech. Ik kan je vertellen, dat kwam echt wel even binnen hoor.” Het thema van de babyshower was trouwens niet moeilijk te raden, want de kleur blauw was goed vertegenwoordigd. Van blauwe ballonnen tot blauwe bloemen en alle gasten, onder wie Kim Feenstra, in blauwe outfits.

Lees ook: Laura Ponticorvo zwanger van tweede kindje: ‘Ik ben nog steeds in shock’

Hint over de babynaam

Begin deze maand spraken we Laura over haar wens voor een tweede kindje, het inspireren van andere (wens)moeders en lichtte ze een tipje van de sluier op over de babynaam. “‘Lau, mochten we ooit een jongetje krijgen, noemen we hem…’ zei Ryan ineens vorig jaar. En ik wist meteen: dit is dé naam, mocht het ons op een dag gegund zijn. Vier maanden later was ik zwanger.” Benieuwd naar de rest van het interview? Je leest ‘m hier: Laura Ponticorvo: ‘Ik wist meteen dít is de naam’.

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.