Laura Ponticorvo zwanger van tweede kindje: ‘Ik ben nog steeds in shock’

31.01.2023 14:15
Laura Ponticorvo zwanger

Heerlijk nieuws voor Laura Ponticorvo en haar man Ryan. Ze worden samen voor de tweede keer ouders. ‘Gezegend met een wonder’, schrijft ze op Instagram bij een zoete aankondigingsvideo.  

‘We zijn zo dankbaar voor dit wondertje dat ons compleet heeft verrast en onze kleine Giulia gewoon al grote zus zal maken. We kunnen allemaal niet wachten om dit wondertje in onze armen te sluiten en ons liefdevolle gezin nog completer te maken.’

Dat ze weer een kindje mag krijgen, kan ze nog amper geloven. ‘Ik ben zelf nog steeds in shock.’ Tijdens haar eerste zwangerschap sprak ze openhartig over zwanger worden en dat dit een hobbelige weg was voor haar en haar partner.

 

 

Vertrouwen

Het regent gelukswensen voor de YouTuber. Veel volgers leven met Laura mee, omdat dochtertje Giulia (1) al met 34 weken werd geboren. Laura was toen met zwangerschapsvergiftiging opgenomen in het ziekenhuis. Alle lieve berichtjes doen haar duidelijk goed. ‘Het is zo bijzonder te lezen dat jullie zo met ons meeleven en ons zo’n fijne zwangerschap gunnen. Na het abrupte en spannende einde van mijn zwangerschap op 34 weken met onze Giulia staan we ontzettend positief in deze zwangerschap. Ieder kindje bewandelt natuurlijk zo haar of zijn eigen pad maar ik voel aan alles dat ik deze zwangerschap langer mag dragen. Ik word extra goed gemonitord, heb onwijs vaak extra controles en dat is super fijn en geeft vertrouwen’.

Laura vervolgt: ‘Megablij dat iedereen het nu weet, kan ik eindelijk weer mezelf zijn en gewoon zichtbaar broeden. De oversized kleding gaat weer de kast in! En om alvast antwoord te geven op de meest gestelde vraag … we zijn al op de helft!’