Wil je even zien: met déze bijzondere gave krijgt Kaj Gorgels zijn huilende baby in no time stil

21.11.2023 10:51
kaj gorgels Foto: Instagram

Het is alweer een maand geleden dat Jessie Jazz Vuijk beviel van zoon Xavier. Inmiddels heeft kersverse vader Kaj Gorgels de eerste stappen van het ouderschap behoorlijk onder de knie. Huilende baby stil krijgen? Geen punt. Sterker nog, hij heeft dé gouden tip.

Oneindige slaapliedjes en wiegen tot je erbij neervalt: soms lukt het zelfs met een complete trukendoos niet om je baby stil te krijgen. Alleskunner Kaj Gorgels wist de code te kraken.

Lees ook: Kaj Gorgels: ‘De bevalling duurde bijna veertig uur’

Vergeet white noise

Kaj vond een creatieve oplossing voor dit probleem: de ‘baby stop crying song’. En met succes: het lied – een herhaling van een paar onverstaanbare klanken – krijgt hij baby Xavier keer op keer stil. Hoe kom je erop, horen we je denken. Kaj heeft daar wel een idee bij. Hij zegt de methode ontwikkeld te hebben door te channelen met zijn vroegere voorvaderen. Uiteraard. “Als een boertje, een scheetje, een tiet, een slaapje of wat liefde niet meer genoeg is; zet dan deze klanken aan. White noise is er niets bij…”, schrijft de presentator op Instagram. Goed, die gave wil je natuurlijk even in actie zien. In het filmpje hieronder zet Kaj wat succesvolle momenten op een rij.

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.