Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels ouders geworden: ‘Knallen uit elkaar van liefde’

22.10.2023 16:29
Beeld: Instagram

Heerlijk nieuws voor Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels. De twee zijn namelijk ouders geworden van een prachtige zoon, Xavier, zo maken ze bekend met eerste gezinsfoto’s op Instagram.

‘Vanaf 11-10-2023 in ons leven en met geen mogelijkheid meer weg te denken. We knallen helemaal uit elkaar van liefde door dit ongekende heerlijke kuikentje.’

Xavier

Over de naam waren ze al snel uit, zo vertelde Jessie eerder aan Kek Mama. “Jaren geleden kwam Kaj al eens met die naam, toen voelde ik ‘m nog niet. De avond na de gender reveal wel. De naam klopt gewoon, dat vinden onze vrienden en familie ook. In onze inner circle noemen we de baby al bij naam, dat is in Spanje heel gewoon.”

Miskraam

Eerder kreeg Jessie een miskraam. “Het moment dat ik het vruchtje verloor was vooral fysiek heel heftig. Ik kon het gewoon niet tegenhouden, het moest eruit. Dat vond ik heel bizar om mee te maken. Heel verdrietig natuurlijk ook. We voelden daarna nog sterker hoe graag we samen een kindje wilden. Er is geen vezel in mijn lijf die eraan twijfelt of Kaj de vader van mijn kind zou moeten zijn.”

Lees hier het hele interview dat Jessie gaf aan Kek Mama tijdens haar zwangerschap