Annemarie Keizer geeft update over ontroostbare baby Joa: ‘Het begin is er’

22.06.2022 14:42
simon en annemarie keizer

Wekenlang huilde Joa, het zes maanden oude zoontje van Annemarie en Simon Keizer, om onverklaarbare redenen. Elke nacht was het koppel in de weer om het jochie te troosten. Op Instagram geeft Annemarie nu een update over zijn gezondheid.

“Ons lieve mannetje. Wat is er toch met jou? Kon je het papa en mama maar vertellen. We willen je zo graag helpen”, schreef de radeloze Annemarie vorige week op Instagram.

Slapeloze nachten

Na de geboorte van Joa, nu zes maanden geleden, was er niets aan de hand. Sterker nog: het jongetje sliep als een roos. “In de weken die volgden was Joa een superzoete baby en sliep zelfs een enkele keer al 6/7 uur achter elkaar!” schrijft Annemarie. De ellende begon toen Joa eczeem kreeg. Er volgden wekenlang slapeloze nachten. “Nachten die van kwaad tot erger gingen. Wekenlang waren we elk uur aan het knuffelen, troosten en wiegen.”

Update over Joa

Annemarie wist zich geen raad met de ontroostbare Joa. “We zullen er alles aan blijven doen om je te helpen, en uit te zoeken waar je zo’n last van hebt”, schreef ze vorige week. Sinds een paar dagen is de rust wedergekeerd in huize Keizer. “Joa krijgt medicijnen tegen verborgen reflux. De symptomen lijken toch die kant op te wijzen”, schrijft Annemarie. “Hij is nu van elk kwartier wakker ‘s nachts naar 3 uur achter elkaar slapen gegaan! We hopen zo dat ons lieve baby’tje zich weer helemaal lekker gaat voelen! Het begin is er!”

Lees ook: Annemarie Keizer maakt zich zorgen om baby Joa: ‘Wat is er toch met jou?’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer)