‘Op 100 meter afstand van onze partners begon hij me te kussen’

26.06.2024 19:27
zomeraffaire Italië Beeld: Unsplash

In de warmte van de Italiaanse zomernacht, met een drankje in hand, worden nog wel eens wat fouten gemaakt.

Holly (36), getrouwd, moeder van Nova (6) en Naomi (2):

“Vorig jaar gingen mijn man Jeroen en ik met onze beste vrienden Pauline en Felix en hun kinderen op vakantie naar Italië. We huurden een appartement met een tuin en privézwembad en bleven er twee weken. Dat doen we wel vaker, we zijn ook al met elkaar in Frankrijk en Griekenland geweest. Ook nu was het weer enorm gezellig met elke avond barbecues en tot diep in de nacht buiten zitten, chianti en prosecco drinkend.

Andere wending

Op een van de laatste avonden vertrok Jeroen al vroeg naar ons appartement. Toen niet veel later Pauline ook haar bed opzocht, bleven Felix en ik met een fles limoncello bij het zwembad zitten. Het was nog een graad of 25. Ons gesprek over de kinderen en het uitzicht nam ineens een andere wending toen Felix vertelde hoe mooi hij me altijd had gevonden en dat hij gek op me was. Ik schrok, omdat ik geen idee had van zijn gevoelens, die ik totaal niet beantwoordde.

“Ik had geen idee had van zijn gevoelens, die ik totaal niet beantwoordde”

Maar ergens voelde ik me ook gevleid en dus liet ik me meeslepen door zijn woorden en de drank. Toen hij me begon te kussen en strelen, hield ik hem niet tegen. Hij trok mijn rok omhoog en dook down under, op slechts honderd meter afstand van onze slapende partners.

Na een minuut of tien ontnuchterde ik. Ik duwde Felix van me af en zei dat we hiermee moesten stoppen. We mochten onze huwelijken niet op het spel zetten.

Schuldgevoel

De volgende morgen deed ik net alsof er niets was gebeurd. Gelukkig was Felix ook niet van plan ellende te veroorzaken en gedroeg hij zich net zo normaal. We hebben er nooit meer over gesproken. Dit jaar willen we weer met z’n allen weg. Toch zit ik nog steeds met een groot schuldgevoel en angst dat die Italiaanse nacht ooit uitkomt.”

Dit artikel stond eerder in de Kek Mama.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.