Marleen zoende met een goede vriend in haar vakantievilla: ‘Ik werd overvallen door pure lust’

03.05.2022 10:17
mama ging vreemd op vakantie Beeld: Unsplash

Marleen (34) zat in haar Toscaanse vakantievilla plotseling te zoenen met één van haar beste vrienden. ‘Met de dagen groeide de spanning. Eén seconde oogcontact, en ik stond tien minuten bij te komen in de keuken.’

“Het was de alcohol, zeiden we achteraf. Een beetje ballorigheid; de hele vakantie maakte iedereen al seksuele toespelingen naar elkaar. Feit is dat nu, twee jaar later, de spanning tussen Ralph en mij nog steeds onstuitbaar is.

We waren op vakantie met twee bevriende gezinnen. Mijn man, onze zonen van toen vier en zes en ik vertrokken twee dagen eerder dan de rest. We maakten het huis alvast gezellig; hingen buiten lampionnen op, vulden de koelkast met hapjes en liters wijn en genoten van twee dagen totale privacy met z’n viertjes. Er was geen vuiltje aan de lucht: de kinderen speelden de hele dag in het zwembad en man en ik vreeën na zonsondergang aan de waterkant.

Hand op mijn heup

Ralph en zijn gezin waren nog geen halfuur gearriveerd, toen hij iets te dicht tegen me aan bij het aanrecht kwam staan. Hij sloeg zijn arm laag rond mijn middel, en legde zijn hand op mijn heup. “Wat heb je alles tóp geregeld, Mar”, zei hij. Zijn hand voelde alsof hij mijn hele lichaam omvatte: ik werd overvallen door pure lust. Ik schrok ervan; ik kende Ralph al jaren en was ook bevriend met zijn vrouw. Bovendien: ik zou het niet in mijn hoofd halen iets met een ander te beginnen; mijn man en ik waren dolgelukkig.

Ralph voelde dezelfde spanning. We hielden ons gedeisd binnen de groep. Kookten om de beurt in tweetallen en dineerden eindeloos. Hele dagen brachten we door met eten en drinken aan de lange, houten tafel in de tuin, terwijl de kinderen in het zwembad lagen. One big, happy family: Toscaanser kon niet. Een droomvakantie.

Oogcontact

Maar met de dagen groeide de spanning. Een korte aanraking wanneer we elkaar passeerden in huis. Wanneer ik mijn kinderen in bed legde, volgde hij heel toevallig met de zijne. Eén seconde oogcontact, en ik stond tien minuten bij te komen in de keuken. Ik lag er wakker van.

We waren een avond flink doorgezakt, toen Ralph, mijn man en ik als laatsten achterbleven aan de rand van het zwembad. We kletsten en lachten en uiteindelijk taaide ook mijn man af. ‘Ik zie je zo schat’, zei hij, ik doe morgen de kinderen wel’.

Mijn hart bonsde in mijn keel. Ralph en ik zwegen misschien twee minuten, maar het voelde als een halfuur, toen hij vroeg: ‘Wat is dit, Mar?’ Voordat ik iets kon uitbrengen, kuste hij me. Of ik hem – daar kibbelen we nog steeds over. Even maakte ik me los. Dit mócht helemaal niet. En wat als iemand naar buiten zou komen? Maar het gevoel was te sterk. Het zoenen werd heviger, en na een minuut of tien wist ik me toch van hem af te duwen. Ik wilde niks liever dan met hem vrijen, maar kon het niet. Niet naar mijn man en kinderen, niet naar zijn vrouw.

Lees ook:
Voske ging vreemd met de barman van haar vakantieresort >

Stoeien in het zwembad

De spanning bleef onverminderd hangen, maar we handelden er niet naar. Eenmaal thuis biechtte ik het wel op aan mijn man. ‘Wat is er tussen jou en Ralph?’, vroeg hij me op een avond op de vrouw af. Ik vertelde over de kus, maar ook dat het geen liefde was en dat er verder niks was gebeurd. We besloten het er ook met z’n vieren over te hebben, en gelukkig reageerde ook de vrouw van Ralph laconiek. ‘Kan een keer gebeuren’, was het eindoordeel; we zochten allemáál de hele vakantie al de grens op van wat toelaatbaar was. Stoeipartijtjes in het zwembad, seksueel getinte grappen; we deden er allemaal aan mee.

De kus zit onze vriendschap én mijn huwelijk niet in de weg. Ondanks de spanning tussen Ralph en mij is er geen gevaar: het is geen verliefdheid en we respecteren elkaars gezinslevens. Toch gaan Ralph en zijn vrouw sindsdien wel weer alleen met het gezin op vakantie, en wij ook. Je moet de kat niet op het spek binden.”

 

 

Meer verhalen over liefde en relatie? Volg ons op Facebook.