Agendablunders: ‘Het was verdacht rustig op het schoolplein’

18.12.2023 07:51
hond verlegen Beeld: Getty Images

Hij ligt constant op de loer: die beruchte agendablunder. En dan kan je planning nog zo secuur zijn, maar hij krijgt je vast op een hilarische manier te pakken.

Linda (37): “Breng ik mijn kind helemaal verkleed als Elsa – inclusief glittermake-up – naar het kinderdagverblijf, blijkt de carnavalsviering een week later te zijn.”

Beter te vroeg dan te laat

Nikolien (41): “Vol enthousiasme had ik met de kinderen de boel versierd en ontbijt op bed gemaakt. Zingend kwamen we de slaapkamer binnen. En toen kwam ik erachter dat mijn vriend nog helemaal niet jarig was. Pas een dag later.”

Lees ook – Memo gemist: ‘Ik vergat mijn dochter op te halen van school’ >

Met gierende banden

Myrke (42): “In de vakanties gaat mijn dochter ook naar de bso, daar organiseren ze dan van alles. Althans, dat hoor ik als ze ’s middags thuiskomt. Want ik vergeet me altijd te verdiepen in het programma.

“Als een malle ben ik naar de ijsbaan gereden en heb mijn auto naast de bus geparkeerd”

Dat bleek ook in de kerstvakantie, want toen ik haar pas om half tien bracht, was het er verdacht stil. Ik zag geen kinderen en amper juffen. Die ene medewerker die ik nog wel zag lopen, wist me te vertellen dat ze vandaag zouden gaan schaatsen. Als een malle ben ik naar de ijsbaan gereden en heb mijn auto naast de bus geparkeerd, net voor de deur openging en alle kinderen joelend naar buiten kwamen.”

Oh ja, studiedagen

Lotte (33): “Het was die dag verdacht rustig op het schoolplein. Zeg maar gerust compleet verlaten. Dat het blijkbaar studiedag was, had ik even gemist. En ik moest naar mijn werk, bij een autobedrijf. Gelukkig hebben we een speelhoek op mijn werk, daar heeft hij zich uren in vermaakt.”

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.