Flapuit krijgt seksuele voorlichting: ‘Meester, dus jouw piemel zat in haar vagina?’

26.11.2022 06:07
liefde seks relatie

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen, de seksuele voorlichting, maar bereid je wel voor op wat schaamrood op de kaken mits je kleine een ware flapuit is.

Karin (44), moeder van twee zoons van 7 en 4.

“Ik ben gezegend met kinderen die zich niet veel op de mouw laten spelden. Dus toen mijn oudste zoon vorig jaar vroeg hoe de baby in de buik van zijn tante Willemijn terecht was gekomen, vertelde ik hem het hele verhaal. Ik had er zelfs een boekje voor gekocht, met plaatjes. Geïnteresseerd luisterde hij om vervolgens te gaan spelen en er niet meer op terug te komen.

Lees ook – Tips van een pedagoog: zo geef je seksuele voorlichting aan je kind >

Oh dus dat gebeurt hier

Tot vorige maand zijn juf vertelde dat ze zwanger was. Zij is getrouwd met de meester van groep acht, die ik ook ken. Op het plein stonden we met z’n drieën even te praten. ‘Leuk hè, Colin,’ zei ik tegen mijn zoon, ‘dat juf Jolanda en meester Dave een baby krijgen.’

“Op het moment dat ik de blik in zijn ogen zag veranderen, wist ik dat het te laat was”

Op het moment dat ik de blik in zijn ogen zag veranderen, wist ik dat het te laat was. ‘Ooooh,’ zei Colin, zich van geen kwaad bewust, ‘dus jouw piemel…,’ hij wees hierbij naar Dave, ‘…zat in jouw vagina.’ En zijn vinger ging naar de juf. ‘En toen kwamen er allemaal zaadjes uit.’ Knikkend voegde hij eraan toe: ‘Cool, zeg.’

De stilte die volgde was op z’n zachtst gezegd ongemakkelijk.”

 

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.