Kinderwagen aanschaffen? Dit zijn de leukste modellen

24.03.2021 14:26
kinderwagen aanschaffen leukste modellen Beeld: Shutterstock

Er bestaan tig modellen, maar een kinderwagen moet vooral stevig en makkelijk te gebruiken zijn. Wij zochten een paar modellen voor je uit die aan de belangrijkste eisen voldoen en er ook nog eens stylish uit zien.

Maxi Cosi Zelia

       

Een stevige kinderwagen met licht gewicht, die bestaat uit een reiswieg en een kinderzitting. Ingeklapt neemt-ie weinig ruimte in, dus perfect om mee te nemen in de auto. De bekleding is afneembaar, dus geen zorgen over spuugvlekken: je haalt ‘m zo los en gooit het in de wasmachine.

– Te koop in elf verschillende kleuren
– Met zwenkwieltjes aan de voorkant
– Bekleding is wasbaar

Je koopt ‘m hier

Xadventure

Zoek je een multifunctionele wagen, dan ben je bij Xadventure aan het juiste adres. Je kunt deze wagen namelijk gebruiken als kinderwagen én sportbuggy tot je kind drie jaar oud is. Dankzij het aluminium frame en het compacte invouwen, is de kinderwagen erg gemakkelijk te vervoeren en kan-ie dus ook in een kleine auto worden meegenomen. Hetzelfde verhaal geldt natuurlijk voor het openbaar vervoer.

– Autostoeltje meegeleverd
– Inclusief beenkap
– Compact in te vouwen

Hier te bestellen in drie verschillende kleuren

 

TFK Duo Combi Wagen

    

Waren er op de echo twee gupjes te zien? Geen nood: met deze nieuwe combiwagen van TFK rijd je je tweeling straks moeiteloos rond. Ze kunnen heerlijk slapen op het comfortmatras in hun reiswiegjes, en zodra ze wat groter zijn lekker comfortabel in hun eigen stoel zitten. De grote banden werken ook in je voordeel, want ze zijn uitermate geschikt voor ruwere ondergronden. 

– Frame van aluminium, dus lekker licht
– Duwstang in hoogte verstelbaar
– Verstelbare rugleuning

Koop de wagen hier

 

Lees ook:
5x buggyproof op stap >

 

Hauck Shopper SLX

Een kinderwagen, autostoeltje en buggy in één: de ideale set om iedere dag te gebruiken. Bovendien is de mand onderin lekker ruim, dus genoeg plek voor speelgoed of je boodschappen. De reismand word zelfs geleverd met matrasje.

– Geschikt vanaf geboorte tot 9 kg
– Inclusief vering
– Wielen zijn uitneembaar

Bestel ‘m hier

 

Kinderkraft Grande

Als je kind in de wagen zit of ligt, wil je niet dat hij de hele tijd de zon op z’n bol heeft. Of letterlijk de wind van voren krijgt. Op de Kinderkraft Grande kinderwagen zit een extra grote kap die hem tegen (bijna) alle weertypes beschermt.

– Ook heel fijn: de foambanden kunnen niet lek
– Vlekje op de bekleding? Geen punt, je maakt ’t zo weer schoon
– Je vouwt de wagen in één beweging in

Bestel ‘m hier

 

Bugaboo Fox 2

Wil je voor op en top comfort gaan, dan is de Bugaboo de komende tijd je beste vriend. Hij is voorzien van premium stof, robuust materiaal én – heel handig – stuurbekrachtiging. Dat betekent perfect rijden, ongeacht de ondergrond. Ook is hij lekker licht en klap je ‘m gemakkelijk in. Hij is niet goedkoop, maar je krijgt er wél een reiswieg en zitje bij. Heeft je baby last van reflux? Dan is het prettig als de reiswieg iets schuin staat, zodat het hoofdje van je baby net iets hoger ligt. 

– Ook deze kinderwagen bevat een fijne zonnekap, zelfs in XXL maat
– Er zit ook een ventilatieraampje bij, wat zorgt voor extra luchtcirculatie in de zomer
– Geavanceerde vering voor elk terrein

Koop ‘m hier

Lees ook

8 dingen waar je op moet letten bij de aanschaf van een kinderwagen >

Quinny Moodd

              

Een prachtige kinderwagen die je vanaf de geboorte kunt gebruiken en kunt combineren met de opvouwbare kinderwagenbak van Quinny en de baby-autozitjes van Maxi-Cosi. Liever geen drie wielen? Dan maak je er heel gemakkelijk vier van. Er is geen reiswieg inbegrepen, maar wel een zonnekap, regenhoes, boodschappenmand en een adapterset.

– Ontvouwt volledig automatisch
– Verkrijgbaar in maar liefst dertien verschillende kleuren
– Verstelbare zitting: kan naar je toe of van je af gericht worden 

Bestel de wagen hier
 

Joie

Wil je je baby kwijt, maar ook de iets grotere broer of zus? Deze duo kinderwagen biedt plek voor allebei. En ook al vervoer je er twee, de wagen blijft dankzij het lichte aluminium frame extreem wendbaar. Verder is de Evalite duo kinderwagen uitgerust met zonnekappen, vering op alle wielen, vastzetbare zwenkwielen (vooraan), een makkelijk met één voet te bedienen rem en een 5-puntsgordel met beschermers. Handig.

– Verstelbare voetensteun
– Afneembare zonnekap en voorbeugel
– Als je ‘m nu koopt, krijg je er twee regenhoezen bij

Je bestelt de wagen hier

 

Op de hoogte blijven van meer fijne musthaves voor je kind?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >