Warme wintersport: ‘Voor elke avond heb ik een nieuw lingeriesetje gekocht’

31.12.2023 19:11
lingerie wintersport Beeld: Getty Images

Of je nu met een groot gezelschap naar Zwitserland of Oostenrijk vertrekt, er is altijd wel een manier te vinden voor een momentje voor alleen jullie twee tijdens de wintersport.

Britt (29), moeder van Bosse (8 maanden):

“Als het de wintersport betreft gaat er voor mijn familie niks boven Westendorf. Je hebt een geweldige après-ski, je kunt er perfect skiën, goed eten en het is beregezellig. Mijn ouders, broers, nichten en neven: iedereen gaat er in de voorjaarsvakantie heen en meestal nog naar hetzelfde Gasthaus als het jaar ervoor.

Afwisseling

Mijn vriend Jasper wil na vijf jaar wel weer eens wat anders. Hij houdt van uitdagingen en afwisseling. Omdat we net een baby hebben, lijkt me dat geen goed idee. Met zoveel oppassen in de vorm van tantes, ooms en oma kunnen Jasper en ik ook een keer samen op pad.

“Met zoveel oppassen kunnen Jasper en ik ook een keer samen op pad”

Om het voor Jasper extra spannend te maken, heb ik voor elke avond een nieuw lingeriesetje gekocht. Normaal draag ik thuis een seksloze pyjama, nu pak ik uit met doorzichtige kanten slipjes, rode bustiers en strings en push-up beha’s. Wordt het toch nog verrassend in Westendorf!”

Lees ook – ‘Zo veel tijd samen op vakantie leidt steevast tot fantastische seks’ >

Dolle boel

Lizette (33), moeder van Tyler (9) en James (7):

“Met zes vriendenstellen plus aanhang huren we in de kerstvakantie altijd een grote vakantiewoning in Zwitserland. Elk jaar weer een dolle boel. We slapen met onze kinderen op één kamer, waardoor er weinig ruimte is om met elkaar te vrijen.

“We zijn om de beurt naar boven geglipt”

Maar vorig jaar, terwijl ik in de keuken meehielp om macaroni klaar te maken met een paar anderen, fluisterde mijn vriend in mijn oor: ‘Ben je geil? Zullen we snel naar boven gaan?’ We zijn toen om de beurt naar boven geglipt. Met overal in huis kinderen en vrienden die bezig waren met de avondmaaltijd, tafel dekken en open haard aansteken, doken wij in bed voor een stiekem vluggertje.”

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.