‘Ik zie het vrijen met een vrouw als een leuk extraatje’

01.06.2023 15:37
Seks met een vrouw biseksueel Beeld: Getty Images

Voorlopig houdt Grace haar biseksualiteit nog even voor zich, maar na een succesvolle date vrijt ze af en toe met haar minnares Anne.

Grace (33), moeder van Jaïro (7) en Lisandro (5):

“Naast een goede vriendin en mijn minnares weet niemand in mijn omgeving dat ik ook op vrouwen val. Ik kom niet openlijk uit voor mijn biseksualiteit. Mijn streng-christelijke ouders zouden het totaal niet begrijpen en ik heb ook geen zin om op het schoolplein of in het dorp als ‘die aparte moeder’ te boek te staan.

Daten

Na mijn scheiding ging ik voorzichtig daten. Met mannen. Maar een jaar geleden ging ik met Anne, een ex-collega, eten en naar de film. Na afloop dronken we een afzakkertje bij haar thuis. Al snel kwam het gesprek op zoenen met een vrouw. Anne vroeg of ik dat weleens had gedaan. Op mijn ‘nee’ boog ze naar me toe en begon me spontaan te kussen. Het voelde zalig. Helemaal verward fietste ik naar huis. Ik had ervan genoten, maar ik was toch niet lesbisch?

Een week later belde ik Anne en spraken we bij haar thuis af. Weer kuste ze me, en net als bij zoenen met een man, raakten we in een flow en gingen alsmaar verder. Uiteindelijk hebben we elkaar tot een hoogtepunt gebracht met onze vingers en mond.

Lees ook – ‘Voor ik het wist, zat ik hartstochtelijk met een vrouw te zoenen’ >

Seks met een vrouw

Na die keer kwam ik tot het besef dat ik biseksueel moest zijn. Sinds ik dat heb geaccepteerd, heb ik af en toe seks met Anne. Vrijen met een vrouw is veel warmer en gevoeliger. Orale seks voelt lekkerder en een vrouwenlijf fijner. Je kent de anatomie, je weet van elkaar wat je prettig vindt.

Toch zie ik mezelf geen relatie krijgen met Anne of überhaupt een vrouw. Mannen hebben mijn absolute voorkeur, ook qua seks, penetratie kan een vrouw je immers niet geven. Ik zie het vrijen met Anne als een leuk extraatje.”

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

In samenwerking met Kek Mama