‘We hebben een stuk vaker seks sinds we weer tongzoenen’

22.11.2022 14:52
seksleven tongzoenen Beeld: Getty Images

Zeker, een vluchtig kusje voor je naar werk gaat is heel efficiënt, maar écht opwindend is het niet. Daar kwamen Aafke en Rob wel achter.

Aafke (34), woont samen met Rob (34), moeder van Fay (6) en Kai (1):

“Op de een of andere manier was de tongzoen uit ons repertoire verdwenen. We zoenden de hele dag door, maar dat waren meer vluchtige kussen voor het slapengaan, een knuffel op de bank of afscheidskussen als we naar het werk gingen. Echt all the way zoenen, zoals we in onze beginjaren zo vaak deden, kwam er amper nog van. Zelfs niet als we vreeën.

“Echt all the way zoenen, zoals we in onze beginjaren zo vaak deden, kwam er amper nog van”

Dan was het of orale seks of masseren, maar daarna richtten we ons op het favoriete doggy-standje met vibrator. Heel effectief, want zo konden we allebei snel tot een orgasme komen en in slaap vallen. Aangezien we een chronisch slaapgebrek hebben is dat heel aanlokkelijk, maar de echte opwinding miste ik.

Lees ook – Ein-de-lijk een orgasme: “Ik dacht dat het gewoon niet ‘werkte’ bij mij” >

Tongzoenen

Pas toen we de tongzoen weer op het programma zetten, werd ik veel natter en voelde ik weer die echte prikkel in mijn onderbuik. Nu doen we het ook een stuk vaker. Niks zo fijn als even tussen het afwassen door te tongen en elkaar dan zo op te geilen dat we meteen met de kinderen naar bed gaan.”

Dit artikel staat in Kek Mama 10-2022.

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

In samenwerking met Kek Mama