Seks met een speeltje: ‘Binnen de kortste keren zat ik tegen het plafond’

15.11.2023 14:58
Seks met seksspeeltje Beeld: Getty Images

Een luchtdrukvibo of een pretlade vol met speeltjes: soms best fijn, zo’n extra handje om te helpen.

Linda (29), moeder van Jay (2):

“Noem mij burgerlijk, maar ik had nooit ­eerder een seksspeeltje gebruikt in bed. Geen behoefte aan, zei ik altijd. Ik kwam immers niks tekort bij mijn man Maurice. Maar op mijn vrijgezellenfeest kreeg ik van mijn vriendinnen een Satisfyer cadeau en die wilde ik toch een keer ­uitproberen, zelf ervaren wat er nu zo fantastisch aan was.

Nou dat heb ik geweten. Op een avond dat Maurice naar training was, trok ik mezelf terug in mijn slaapkamer. Man, man, wat een pret! Binnen de kortste keren zat ik tegen het plafond. Ik wist niet wat me overkwam. Later die avond heb ik opgebiecht dat ik vreemd was gegaan met een plastic toy. Maurice lag helemaal in een deuk. Nu ­pakken we ’m af en toe samen of ik gebruik stiekem mijn luchtdrukvibo voor een privéfeestje.”

Lees ook – Eindelijk weer seks: ‘We sluiten eerst de ramen, zodat de buren mijn gegil niet horen’ >

Boeiende ontdekking

Laura (32), moeder van Owen (4) en Mitch (2):

“‘Mama, ben jij de dief en papa de politie?’ Ik snapte eerst niet wat Owen bedoelde. Hij vroeg het nog een keer en voegde er aan toe dat hij ‘handboeiers’ had gevonden in mijn nachtkastje. Ai. Deze kleine onderzoeker had een kijkje ­genomen in wat we onze pretla noemen. Dat was niet de bedoeling.

“Hopend en ­biddend dat hij dit de volgende dag niet zou delen in het kringgesprek”

Ik gaf er maar een draai aan, ondertussen hopend en ­biddend dat Owen deze informatie de volgende dag niet zou delen in het kringgesprek op school. Maar het klopt, in mijn nachtkastje verstop ik alle attributen die de feestvreugde verhogen tijdens een vrij­partij: een zweepje, oogmasker, tepelklemmen en handboeien. Mijn man en ik vinden een wat meer kinky vrijpartij erg opwindend. Dan bindt hij me vast met zijden sjaals, krijg ik een masker op en handboeien om en moet ik opdrachten uitvoeren of ondergaan.”

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.

In samenwerking met Kek Mama