Met deze seksspeeltjes train je je bekkenbodem

13.03.2023 12:49
seksspeeltjes_bekkenbodemspieren

Tijdens of na de zwangerschap krijgen veel vrouwen bekkenbodemklachten, maar wist je dat je deze pijn kunt verzachten met behulp van seksspeeltjes? En dan brengen ze – mooie bijkomstigheid – ook nog een hoop genot.

Extra fijn: bij besteding vanaf 60 euro bij EasyToys krijg je met code KEKMAMA2022 10 euro korting. Geldig op het gehele assortiment.

 

Vibrerende eitjes

Vibratie Ei Roze - EasyToys

Dit is het perfecte speeltje voor jou en je partner. Hij kan overal mee naartoe en door de afstandsbediening geef je de controle compleet uit handen. Het eitje is voorzien van tien verschillende standen, zodat je partner zelf beslist hoe lastig hij het je maakt bij de kassa van de supermarkt. Probeer dan maar eens stil te blijven.
– Werkt tot 20 meter
– Geschikt voor het voorspel en trainen van de bekkenbodemspieren
– Verkrijgbaar in meerdere kleuren

Ja, ik wil ‘m

 

Lees ook
Met deze speeltjes heb je extra lang voorspel >

 

Kegelballen

Pillow Talk - Frisky Pleasure Balls - Roze

Deze balletjes trainen niet alleen je bekkenbodemspieren (je spieren moeten immers samentrekken om ze binnen te houden), ze zorgen ook voor een lekker gevoel tijdens het dragen. Je kunt ze de hele dag in doen: of je nu thuis bent of op de fiets zit.
– Huidvriendelijk, siliconen oppervlak
– Gemakkelijk in te brengen
– Sterk en veilig koord

Koop de kegelballen

 

Ben Wa Ballen

Deze balletjes zorgen voor een fijn gevoel én helpen je jouw bekkenbodemspieren te trainen en kegeloefeningen te doen. Het resultaat: intensere orgasmes, makkelijker klaar kunnen komen, meer controle over je bekkenbodemspieren en geen last meer van incontinentie. Goed om te weten: deze ballen zijn vooral geschikt voor mensen die al ervaring met seksspeeltjes hebben. Lees hier hoe je ze precies gebruikt. 
– Verkrijgbaar in meerdere modellen en kleuren
– Te gebruiken met elk glijmiddel
– Eenvoudig te reinigen

Bestellen

 

Heb jij moeite met klaarkomen? Dan is dit seksspeeltje perfect voor jou >