“Figuurzagen’ op de gezinsplanning is synoniem voor seks’

24.11.2022 14:33
rollebollen genieten van seks na zwangerschap jongste Beeld: Getty Images

Met een gezin van vijf is de kans groot dat de momenten met je partner tussen de lakens er wel eens tussendoor glippen, dus zit er niets anders op dan inplannen met die handel.

Abigail (41), getrouwd met Roelof (46), moeder van Siem (15), Roef (11) en Plien (9):

“Agenda’s trekken en vrijpartijen noteren: ik kan het helaas niet romantischer maken. Met een gezin van vijf én een hond en een heel arsenaal aan sporten, muziekles, schoolafspraken, playdates én daarbij nog werk, sociaal leven en huishouden, komt er anders niks van. Er is altijd wel iets wat voorrang krijgt.

Lees ook – Aisha en haar man plannen de seks: ‘Dan sturen we elkaar ’s morgens al geile appjes’ >

Creatiefs in de garage

Voorheen was seks zo’n beetje standaard op zondagmorgen, maar dat is geen optie meer sinds we een hond hebben die vanaf zeven uur aan onze slaapkamerdeur jankt. Al jaren vulden we elke zondagavond de gezinsweekplanner met de verplichtingen van die week. Nu staat daar in rood soms de omschrijving ‘figuurzagen’ bij. De kinderen weten niet beter dan dat het gaat om iets creatiefs in de garage. In werkelijkheid is het ons synoniem voor neuken.

“Dan staat ons niets in de weg om samen tussen de lakens te verdwijnen”

Als de jongens op dinsdag hockeytraining hebben en Plien naar balletles is, staat ons niets in de weg om even samen tussen de lakens te verdwijnen. Niet heel spannend, maar het houdt ons seksleven actief.”

Dit artikel staat in Kek Mama 10-2022.

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

In samenwerking met Kek Mama