In samenwerking met Kek Mama

Zó krijgt je kind supermakkelijk genoeg groente binnen (en jij ook!)

21.04.2023 09:45

Ook moeite om je kleine voldoende groente te laten eten? Of kom je er voor jezelf ook niet aan toe? Vergeet scheve gezichten, strijd, schillen en snijden. Tegen de lekkere kleurrijke sapjes van Sap.je is zelfs de grootste kleine groentehater niet opgewassen. Ieder flesje bevat wél 370 tot 400 gram groenten, maar de smaak ervan wordt slim en lekker gemaskeerd door lekkere vruchten en kruiden. Hoe dat precies zit en hoe jij lekker veel korting krijgt? Dat lees je hier.

Hoeveel groenten heeft je kind eigenlijk nodig?

Kinderen hebben gemiddeld 100 tot 200 gram groenten per dag nodig. Volgens onderzoek van het CBS eet minder dan de helft van de Nederlandse kinderen deze benodigde hoeveelheid groenten.Vind jij het lastig om je kleintjes voldoende groente te laten eten? Grote kans dat ze geen problemen hebben met een half flesje groentesap uit de Kids Box van Sapje per dag. Daarmee krijgen ze al ruim voldoende groente binnen. Kun je de andere helft lekker zelf opdrinken.

 

Sap voor samen

Of jij nu zelf een sapkuur wilt volgen of jouw kind meer groente wil laten eten: met de groentesappen van Sap.je kun je alle kanten op. Ieder flesje bevat minimaal 400 gram van de beste lokale groenten en een klein beetje fruit, kruiden en specerijen. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch en seizoensgebonden, én ook echt superlekker. Helemaal handig; de groentesapjes worden gewoon bij je thuisbezorgd. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is ontdooien. Bijna alsof je ze zelf thuis gemaakt hebt. Scheelt jou dus bakken tijd en moeite.

 

De moderne melkboer

Sap.je perst biologisch sap met de slowjuicer. De sapjes bestaan voor minimaal 85% uit rauwe groenten. Een beetje fruit, specerijen, kruiden en zeewier voegen extra smaak en gezonde voedingsstoffen toe. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch, seizoensgebonden en grotendeels afkomstig van lokale leveranciers. Elke dag maken ze met veel liefde heerlijke en vooral gezonde sapjes uit maar liefst 100 verschillende ingrediënten, om te helpen om je gezondheid op peil houden. De vitaminebommetjes worden bij je op de stoep in glazen flesjes geleverd. Een soort moderne melkboer dus, maar dan 100% biologisch, puur en raw.

 

Makkelijk doosje vol

Naast lekkere sapjes en boxen voor jou, bestaat er dus ook de Kids Box van Sapje. Deze handige box vol biologische groentesapjes met een zoete en frisse smaak is speciaal samengesteld voor kinderen. De box bestaat uit zes verschillende groentesappen waar kinderen (en jij) dol op zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van Fresh, een zoet en kruidig wortelsapje vol vitamine A, voor het behoud van gezonde ogen? Of Sunny, een sapje met gele biet en paprika vol vitamine C, voor ondersteuning van de weerstand, om van te smullen. Hydrate, een zomers sapje met meloen, rabarber en framboos, vol vitamines en mineralen is te gek in het komende zonnetje.

 

Lekkerste gezonde sapjes mét korting voor jou

Wil jij jouw lichaam ook een reset, 3-daagse detox of slechts een gezonde (en lekkere) boost geven? Of je kinderen verrassen met een gezond, maar heerlijk sapje? Bestel jouw sapjes bij Sap.je nu met 15% korting met de code familyblend15. Scheelt weer.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Sapje.