In samenwerking met Kek Mama

Back to school: 3x lekkere en voedzame tussendoortjes voor je kind

11.06.2000 11:16

Het nieuwe schooljaar is begonnen! Even geen inspiratie voor tussendoortjes om je kind mee te geven naar school? Of om in je tas te stoppen voor in de speeltuin of onderweg? Deze drie tussendoortjes neem je makkelijk mee en zijn lekker én voedzaam.

Snackgroente en -fruit

Bakjes vullen met snackkomkommers, tomaatjes, wortels, mini paprika’s, druiven, aardbeitjes of ander fruit is mega simpel én gezond! Je kunt het een dag van tevoren al klaarmaken, zodat je daar ’s ochtends niet meer over na hoeft te denken en jullie snel de deur uitkunnen. Mooi meegenomen: je kind eet gelijk een stuk meer groente en fruit, win-win.

Smoothies

Stil op een voedzame manier de trek van je kinderen met de kids smoothies van innocent! Deze handige pakjes zijn gevuld met 100 procent fruit, hebben geen toegevoegde suikers en zijn een natuurlijke bron van vitamines. Ze zijn er in de smaken aardbei, framboos, appel en sinaasappel, mango, ananas. (H)eerlijk genieten dus!

Extra fijn is dat je de smoothies tot 12 uur buiten de koelkast kan bewaren, dus je kunt ze gerust meegeven naar school of meenemen voor een lange rit in de auto. Je vindt de kids smoothies van innocent in het koelvak van een supermarkt bij jou in de buurt.

Rijstwafels

Ook deze snack kan prima door als gezond tussendoortje. Tegenwoordig heb je rijst- en maiswafels met allerlei smaakjes, zoals paprika, kaas en zelfs pizza-smaak. Een goede vervanger van een chippie dus, met een stuk minder calorieën en suikers.

De innocent kids smoothies worden verkocht in doosjes van 4 pakjes. Zo kan je kind lekker makkelijk genieten van een voedzaam tussendoortje. Gaan jullie voor de smaak aardbei, framboos, appel of sinaasappel, mango, ananas? Je vindt ze in het koelvak van jouw supermarkt!