6x populaire sport-apps (en nog gratis ook)

22.01.2021 10:43
gratis-sport-apps

De goede voornemens heb je misschien alweer overboord gegooid, maar je kan ze maar op je telefoon hebben staan, deze populaire sport-apps.

Nike Training Club

Van high-intensity training tot yoga, deze app heeft alles. Je krijgt persoonlijk schema dat je begeleidt en wordt aangepast op je voortgang, planning en andere activiteiten. Daarnaast worden alle work-outs beschreven in een instructievideo. In een paar klikken sla je je vorderingen op, wel zo makkelijk. Voor Android en iOS.

 

Sit Ups – Fitness Trainer

Ben je al blij als je vijf sit ups kunt doen zonder jezelf een hernia te bezorgen? Dan moet je deze app echt downloaden, want hij geeft elke dag aan hoeveel je moet trainen om jouw doel (honderd keer op en neer, bijvoorbeeld) te bereiken. Voor Android.
 

Lees ook
Plan maar vast wat vrije uurtjes in: met deze apps bespaar je zeeën van tijd >

 

7 Minute Workout for Women

Ga voor de 7 Minute Workout en neem elke dag even zeven minuten de tijd om wat calorieën te verbranden. Gewoon lekker thuis voor de tv bijvoorbeeld. Voor Android en iOS

 

Runtastic Butt Trainer

Goed voor een strak achterste. Ga de uitdaging aan met ruim 50 trainingsvideo’s. Geen zorgen: de moeilijkheidsgraad is aanpasbaar en je kunt specifiek op ‘probleem’ trainen. Voor Android en iOS

 

Daily Yoga

Hier vind je meer dan 100 yogaklassen, meer dan 300 houdingen én gratis achtergrondmuziek – hoef je alleen nog je matje uit te slaan. Voor Android en iOS.

 

Runkeeper

Ideaal, want deze app houdt je gemiddelde (hardloop)snelheid bij, vertelt hoeveel kilometer je hebt gelopen en je kunt ook nog intervaltrainingen doen. Na afloop deel je jouw resultaten met vrienden. Er is ook een betaalde versie waarmee je onder andere een trainingsschema kunt maken, maar ook met de gratis variant kom je al een heel eind. Voor Android en iOS.

 

 

Nog meer tips? Volg ons op Facebook en Instagram.