Leuk voor jezelf (én je kind): de fijnste hangmatten

30.03.2021 07:02
hangmatten

Hoe leuk is het om in het voorjaar neer te ploffen in een gezellige hangmat? Staat gezellig, ligt lekker. Voor je verzameld:


Hangmat Regenboog

Tip: check voordat je de hangmat in de tuin hangt goed of de bomen wel stevig genoeg in de grond staan. Gevonden? Hang de hangmat op ongeveer 1,8 meter hoogte. Staan de bomen toch iets te ver uit elkaar, dan kun je extra touw gebruiken. Bind de touwen het liefst boven een tak aan de boom zodat de touwen niet plotseling naar beneden zakken.
– Duurzame materialen
– Materiaal: hout en polyester
– Afmetingen: lengte 200 cm x breedte 80 cm

Bestel hier

 

Lounging b-hammock hangmat

Geen bomen in de tuin om een hangmat aan te bevestigen? Geen probleem: deze stevige standaard werkt net zo goed en zo kun je ook nog geregeld van plek veranderen. En in het kader van de nieuwste tuintrends versier je de zijkanten gewoon met palmboompjes, schelpjes en een romantische lichtslinger in alle kleuren.
– Droogt snel na een regenbui
– Materiaal: RVS en polyester
– Afmetingen: lengte 310 cm x breedte 130 cm x hoogte 115 cm

Bestel ‘m hier

 

Mica decorations hangstoel

Liever zittend in een hangmat je boekje lezen? Een loungestoel is natuurlijk ook een optie. Deze variant is gemaakt van geknoopte katoendraden met een macramé-afwerking voor een botanische sfeer. Je kunt de hangstoel aan een boom bevestigen maar door ‘m onder een afdak of overkapping te hangen, weet je zeker dat je altijd droog zit.
– Kleur: gebroken wit
– Afmetingen: lengte 110 cm x breedte 100 cm
– Materiaal: hout en katoen

Koop het hier

 

Lees ook
5x tips om je tuin in één middag op te knappen >

 

Bo-Camp Rumba hangmat

Deze hangmat geeft je tuin in één oogblink een stijlvolle sfeer. Van plan om de hangmat aan muren op te hangen in plaats van een hangmatstandaard of bomen? Houd er dan rekening mee dat muren niet meebewegen als je naar hartenlust wiebelt. Én gebruik goede pluggen bij het ophangen van de hangmat in de muren. 
– Extra stevig
– Materiaal: katoen
– Afmeting: lengte 200 cm x breedte 140 cm

Je bestelt ‘m hier

 

Relaxdays tweepersoons hangmat

Waarom in je uppie relaxen als het ook met z'n tweeën kan? Een lekker briesje, een streepje schaduw, wat geroezemoes op de achtergrond… Waar je hangmat zich ook bevindt, dat voelt sowieso als vakantie.
– Afmeting: lengte 200 cm x breedte 150 cm
– Belastbaar tot maximaal 300 kilo
– Materiaal: Katoen, polyester

Bestel ‘m hier

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >