In samenwerking met Kek Mama

Dít vervoersmiddel maakt het leven van iedere moeder makkelijker (en leuker)

30.05.2024 09:28

Als moeder van Max, Bram en Philippa, is een bakfiets niet meer weg te denken uit het leven van Sesanne. Een elektrische bakfiets is namelijk – wat haar betreft – een onmisbare toevoeging aan ieder gezin. “Je bent flexibel, soms zelfs sneller dan met de auto, maar bovenal kom je op zoveel plekken en kan iedereen altijd mee.”

“Het leven van een bakfietsmoeder gaat eigenlijk over rozen. Het maakt het dagelijks leven gewoon net een stukje makkelijker. En ik ben niet de enige die deze mening deelt, tegenwoordig zie je bakfietsen veelvuldig in het straatbeeld voorbij komen. En terecht! Maar goed, je hebt elektrische bakfietsen en je hebt DE elektrische bakfiets onder alle bakfietsen, de Gazelle Makki Travel. Deze elektrische bakfiets heeft namelijk meer voordelen waarvan ik eerst het bestaan ook niet wist. Wat dacht je van een makkelijke uitsparing in het midden waardoor de kids er zelfstandig in- en uit kunnen stappen, maar ook een heuveltje stelt niks meer voor dankzij de krachtige motor.

Maar wat krijgt de Gazelle Makki Travel nou eigenlijk per dag te verduren? Zeker op een woensdag, mijn mamadag, is de Makki Travel vaker in beweging dan dat ze even ergens staat uit te rusten. Ritjes op en neer naar school, Pip die mee boodschappen gaat doen maar ook nog even naar de kinderboerderij zo’n 5 km verderop wil. Dacht ik vroeger nog weleens, pfff moet dit nou? Deze tijden zijn voorbij, hoppakee richting de koeien. 

En dan komen de jongens uit school en die zijn nooit alleen, vriendjes gaan mee lunchen en ze passen er dankzij het extra voorbankje makkelijk allemaal in. En van de standaard halen is ook volgeladen, gelukkig geen probleem, dankzij de innovatieve standaard is deze met een simpele voetbeweging klaar om te gaan. Als je denkt dat de woensdagmiddag race er dan op zit, think again, we hebben nog wat ritjes om naar voetbal- en hockey training te gaan. En je kan het bijna niet geloven, maar sinds kort doe ik die race met een glimlach van oor tot oor. Aan het einde van de dag mag onze Gazelle Makki Travel dan eindelijk bijkomen en zich opladen voor alle ritjes van de volgende dag. 

Nog even een aantal voordelen van de Gazelle Makki Travel elektrische bakfiets op een rij:

  1. Slim beveiligd tegen diefstal;
  2. Veilig met het gezin op pad dankzij het Anti Blokkeer System (ABS), zo rem je veiliger en zelfverzekerder met beide remmen tegelijkertijd;
  3. Krachtige motor waardoor je zelfs zwaar beladen zonder moeite vooruit komt;
  4. Genoeg accessoires zodat de Gazelle Makki Travel vanaf baby af aan te gebruiken is; en
  5. Veilige hoge bak zodat iedereen veilig van A naar B kan worden gebracht.

Voor de hele familie is de Gazelle Makki Travel aanwinst en is iedereen klaar om samen op pad te gaan.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Gazelle.