Dít zijn de leukste streamingdiensten van dit moment

22.02.2021 12:56
streamingsdiensten

Nu we door de lockdown veel thuis zitten, hoef je je echt niet te vervelen. Want van Netflix en Videoland tot Hayu: het aanbod aan streamingdiensten is reuze.

Netflix

Netflix is wereldwijd inmiddels de grootste, en populairste video-on-demand dienst. Niet zo gek ook, want van bloedspannende crimes tot kinderseries: het aanbod is enorm – bekijk deze series voor volwassenen en voor kinderen maar. Oh, en ook de Netflix Originals zijn zeker de moeite waard.

– Inhoud downloaden en het offline bekijken
– Maandelijks opzegbaar
– Enorm aanbod van series, films en shows

Neem hier een abonnement

 

Disney+

Deze dienst biedt je niet alleen toegang tot de uitgebreide filmbibliotheek van Disney en dertig seizoenen van The Simpsons, maar het is ook de plek waar je de nieuwste films van Disney kunt zien, zoals Captain Marvel, Avengers: Endgame, Aladdin, Toy Story 4 en Star Wars: The Rise of Skywalker. Scheelt je weer een bioscoopkaartje.

– Video’s in hoge kwaliteit
– Veel content is exclusief
– Bewaart films die je nog af moet kijken

Neem hier een abonnement

 

Amazon Prime Video

Hoewel Amazon Prime misschien niet de eerste streamingdienst is waar je aan denkt als je een serie voor je kleuter zoekt, is het aanbod zéker de moeite waard. Check deze lijstjes maar voor peuters, kleuters en volwassenen.

– Lage prijs
– Uitgebreid aanbod met eigen content
– Streamen van exclusieve series 

Neem hier een abonnement

 

Hayu

In tegenstelling tot veel andere landen is deze streamingdienst in Nederland nog niet zo populair, maar eigenlijk snappen we niet waarom. Want heb je zin heerlijk hysterische reality-tv? Dan zit je hier goed. Geen films, geen nieuws, geen documentaires, maar wél een goeie dosis entertainment. 

– Keeping Up with the Kardashians, The Real Housewives of Beverly Hills onder één dak
Behind the scenes-beelden
– Makkelijk te registreren

Neem hier een abonnement

 

Pathé Thuis

Geen tijd om naar de bioscoop te gaan? Met Pathé Thuis kijken jij en je kind de nieuwste films, bekijk bijvoorbeeld dit aanbod maar. 

– Geen abonnement, je betaalt per film
– Wekelijks nieuwe films
– Beschikbaar op je laptop, Smart TV, Xbox One, PlayStation, Apple TV, Android TV, tablet en mobiel

Bekijk hier het enorme aanbod

 

Videoland

Als je van goeie televisie houdt, zit je goed bij Videoland. Je kunt er namelijk oneindig veel series, films en documentaires uit binnen- en buitenland kijken op je laptop, smartphone, tablet en smart-tv of op je gewone tv met een chromecast. 

– Je kunt series vooruit kijken
– Twee weken op proef
– Groot aanbod Nederlandse series en films

Neem hier een abonnement

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >