5x leuke Amazon Prime-series voor peuters

06.05.2020 21:39
amazon prime peuters Beeld: Shutterstock

Heb jij Amazon Prime al ontdekt? Zo niet, kijk dan snel, want je vindt er het leukste aanbod kinderseries. En het mooie: na een gratis proefperiode van dertig dagen, betaal je slechts € 2,99 per maand.


De Stinkie en Puintje Show

Hier volgt je kind vijf seizoenen lang de avonturen van Stinkie de vuilniswagen en Puintje de graafmachine. Gebaseerd op de boeken van Kim en Kate McCullan en met muziek van Dan Bern.

 

Paw Patrol

Deze serie gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye, die worden geleid door de tienjarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen.

 

Lees ook
Voor deze kinderseries bleef je vroeger zéker thuis >

 

Beestjesdagboek

Van paardrijden op een harige hond tot wegduiken voor regendruppels groter dan je huis: Vlieg, Spin en Worm vervelen zich geen moment en leggen al hun verhalen vast in hun beestjesdagboek. 

 

Brandweerman Sam

Sam de brandweerman woont in Piekepolder, een plaatsje aan zee. Onder leiding van commandant Staal komen hij en zijn collega’s Elvis en Jenny in actie bij brand of als er iemand in nood is, soms geholpen door helikopterpiloot Tom.

 

Peppa Pig

Biggetje Peppa woont samen met haar broertje George, Mama Pig en Papa Pig. Met z'n allen beleven ze avonturen om van te leren en te lachen. 

 

Bron: Amazon Prime

 

Neem nu een abonnement op Kek Mama en profiteer van een geweldige aanbieding: 8 nummers én een Studio Noos-tas voor maar € 49,95!