5x de leukste Amazon prime series voor volwassenen

10.05.2020 15:02
amazon prime series volwassenen Beeld: Shutterstock

Ligt je kind in bed en heb je eindelijk even tijd om te relaxen? Pak er een wijntje bij en geniet van deze series op Amazon Prime.

Carnival Row

Na een enorme oorlog in het land van de feeën, verhuizen talloze vluchtelingen naar de grote stad. Daar moeten de menselijke stedelingen niets van ze hebben en belanden ze in het open riool dat Carnival Row heet. Een detective (Orlando Bloom) moet een reeks moorden oplossen en ontmoet tussen de feeën ineens zijn ex-vriendin (Cara Delevigne).

 

Downtown Abbey

De Crawley’s proberen vast te houden aan hun adellijke tradities, terwijl de Spaanse Griep, de Eerste Wereldoorlog en domme investeringen hun weerslag hebben op de familie én de bedienden.

The Marvelous Mrs. Maisel

Als Midge Maisel in de steek wordt gelaten door haar man, moet ze ineens gaan werken voor haar geld. Ze besluit net als haar ex een stand-up comedian te worden. Maar lukt het haar ondanks haar talent om door te breken?

 

Star Trek: Picard

Jean-Luc Picard gaat opnieuw voor een reis tussen de sterren als hij hoort dat Data, de briljante anrdoïde en één van zijn beste vrienden, mogelijk kinderen heeft. Hij doet zijn uiterste best om zijn oude buddy nog één keer te helpen.

 

The Boys

In deze serie maken superhelden misbruik van hun bovennatuurlijke krachten. Als de vriendin van Hughie wordt vermorzeld door een superheld, wordt hij benaderd door een vreemd figuur: Billy Butcher. Samen nemen ze wraak op het superheldenteam The Seven.

Bron: Superguide

 

Lees ook: Éven rust: 11x films en series op Netflix die je moet zien >