Dit zijn de leukste Amazon Prime-series voor kleuters

11.05.2020 21:09
series-amazon-prime-kleuters

Hoewel Amazon Prime misschien niet de eerste streamingsdienst is waar je aan denkt als je een serie voor je kleuter zoekt, is het aanbod zéker de moeite waard. Check dit lijstje maar.

Jessie & Nessie

Deze serie gaat over de nieuwsgierige Jessie en haar beste vriend Nessie, een oud paars zeemonster. Door haar ‘begoochel’-bril ziet Jessie de wereld net een beetje anders, waardoor ze de meest bijzondere avonturen beleeft.

 

Bob de Bouwer

Bob de Bouwer bouwt aan projecten met zijn team in Lentestad. Dit doet hij samen met zijn zakenpartner Wendy, leerling Leo en het team van machines. 

 

Zafari

Een animatieserie over een bijzondere groep magische dieren die leeft in een geheime vallei aan de voet van de Kilimanjaro. Ze lachen, leren en zijn blij dat ze zo uniek zijn.

 

Lees ook
6x leuke series op Videoland voor kleuters >

 

Crazy Creatures

Dit zijn zeven korte films over lollige wezentjes. Ze duren bij elkaar slechts 45 minuten – ideaal dus als je kind snel z’n aandacht verliest.

 

De Stinkie en Puintje Show

Hier volgt je kind vijf seizoenen lang de avonturen van Stinkie de vuilniswagen en Puintje de graafmachine. Gebaseerd op de boeken van Kim en Kate McCullan en met muziek van Dan Bern.

 

Durfal & Eitje

‘Danger & Eggs’ (‘Durfal & Eitje’) volgt de eindeloze avonturen van een onverschrokken, turquoiseharig meisje genaamd DeeDee Durfal en haar zeer behoedzame beste vriend, een gigantisch pratend ei genaamd Philip. 

Bron: Amazon Prime

 

Neem nu een abonnement op Kek Mama en profiteer van een geweldige aanbieding: 8 nummers én een Studio Noos-tas voor maar € 49,95!