In samenwerking met Kek Mama

Zó steel jij de show met het kerstdiner

19.12.2023 11:54

Kerst is het moment waarop we tijd maken voor elkaar. Samen genieten, samen lachen én – niet te vergeten – samen eten. Daarom heeft Albert Heijn dit jaar, speciaal voor wie helemaal uit wil pakken, een ultiem kerstassortiment samengesteld waar voor iedereen wat tussen zit. Reken maar dat jij de show steelt tijdens het kerstdiner.

Beetje inspiratie nodig? Speciaal voor jou hebben we wat tips om jouw kerstdiner nóg feestelijker te maken. Smullen maar!

Voorgerecht

Hulde aan de kerstkrans! Want wat je ook maakt, de kransvorm brengt je meteen in een feestelijke stemming én het deelt lekker makkelijk. Onze favoriete kerstkrans? De carpacciokrans met stoofpeer en parmezaancracker.

Hoofdgerecht

Niet geheel onbelangrijk: het hoofdgerecht. Met de Excellent voor de Feestdagen-producten van Albert Heijn verzorg je een heerlijk kerstdiner; zoals met het pronkstuk Verspakket knolselderij met brie en cranberrycompote, de Filetrollade stoofpeer of het Kalkoengebraad met winterse kruiden.

Dessert

Wat jouw favoriete toetje ook is, met de ‘Kerstmakers’ – toppings en versieringen – kun je het gerecht helemaal in kerstsfeer brengen. Denk aan gouden parels, eetbare glitterspray en red velvet koekkruimels. Simpel in gebruik, maar wel met dat wow-effect waar je de show mee steelt.

Verrassing!

Wil je nog wat extra’s doen voor jouw gasten tijdens het kerstdiner? Dan is een amuse wellicht een leuk idee; een klein hapje voor of tijdens het diner om jouw gasten te verrassen. Ook hier heeft Albert Heijn genoeg keuze. Denk bijvoorbeeld aan bresaolarolletjes, geitenkaastruffels of een zalmbonbon.