In samenwerking met Kek Mama

Kidsproof paasbrunch: zo fleur je de croissants en kaiserbroodjes op

27.03.2024 12:39

Niets brengt het gezin zo samen als aanschuiven aan een prachtig gedekte tafel voor de paasbrunch. Een moment om te genieten van heerlijk eten, gezelschap en de warmte van het samenzijn. 

Om de paasdagen nog specialer te maken, hebben we voor jou de vijf voordelige en kidsproof belegtips op een rijtje gezet. Heerlijk voor op een roombotercroissant of een knapperig kaiserbroodje. Het beste nieuws? Je scoort vier van deze heerlijkheden bij Jumbo in de supermarkt voor slechts één euro! 

1. Voor de echte chocoladeliefhebber

Houden jij en je kids ook zo van een roombotercroissant? En zijn jullie echte zoetekauwen? Zet de oven dan maar vast aan, want dit wordt jullie favoriete tip. Croissantjes met chocoladestrepen. Simpel maar oh zo lekker! 

2. Ham, kaas en ei

Gevulde kaiserbroodjes, zijn om je vingers bij af te likken. Het enige wat je nodig hebt zijn kaiserbroodjes, eieren, ham en kaas. Zo wil jij toch jouw kaiserbroodjes serveren?

3. La Dolce Vita op een broodje

Wie houdt er niet van Italiaans eten?! Dit broodje met Italiaanse omelet, geïnspireerd op de Italiaanse keuken, is een must voor jouw paasbrunch. Een kaiserbroodje rijk belegd met tapenade, omelet, gegrilde courgette, tomaatjes en Parmezaanse kaas. Smullen maar!

4. Kaiserbroodje met ragout

Voor een lekker romig en hartig broodje is dit recept écht het maken waard. In maar 6 stappen zet jij deze knapperige kaiserbroodjes met ragout zo op tafel! 

5. Croiffle

Wist je dat je met de diepvries croissantjes ook heerlijke krokante croissant-wafels kunt maken? Laat de croissantjes ontdooien, bak ze in je wafelijzer en beleg ze met jouw favoriete toppings, that’s it! Extra leuk: laat je kids zelf hun croiffle versieren!

Met deze tips zorg jij voor een gezellige en makkelijke kidsproof paasbrunch tafel. Benieuwd naar meer inspiratie voor je paasbrunch? Je vindt ze hier

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Jumbo Supermarkten.

In de extra dikke special van Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.