In samenwerking met Kek Mama

Zo ben je klaar voor het nieuwe schooljaar! (+ Kortingscode)

31.08.2023 14:45

Ja, we weten het nu wel. De heerlijke vakantie is helaas voorbij en we moeten weer aan de slag. Een nieuw ritme, de avonden worden korter en de ochtenden voelen extra vroeg. Ook gaan we terug naar school of werk. Om de zure appel wat te verzoeten, delen we een aantal tips in samenwerking met PLUS Supermarkt die jouw start soepeler gaan maken.

1. Samen voorbereiden

De avond voor een drukke schooldag is het perfecte moment om samen het een en ander te ‘preppen’. Bekijk de weersvoorspelling en leg de juiste kleding alvast klaar. Ook kun je een overnight oats ontbijt maken voor in de koelkast. 

Tip: Deze variant met cacao, pindakaas en blauwe bessen is verrukkelijk én in 10 minuten gemaakt.

Deze vaste stappen vooraf zorgen voor heel wat minder keuzes in de ochtend. Voordeel: een fris brein en klaar voor een drukke dag!

2. De verantwoorde keuze is reuze

Wanneer de koelkast, voorraadkast en het aanrecht voldoende aan te bieden hebben is het makkelijker voor kinderen om gezond te snacken. Zet een mooie fruitschaal op tafel met alle kleuren van de regenboog, was tomaten alvast en zet deze in een mooi bakje op het aanrecht en vul de koelkast met (glazen) bakjes met frambozen, blauwe bessen en druiven. Zo is het echt duizendmaal makkelijker om te kiezen voor een verantwoord tussendoortje dan koek, snoep of chips.

3. Hydrateren kun je leren

Voor goede schoolprestaties is goed drinken essentieel. Maak het zo leuk mogelijk met een mooie drinkfles voor in de schooltas. Thuis kun je ook munt of bessen aanbieden voor een lekker smaakje of een ijsblokjes tray met grappige vormpjes. 

4. INSLAAN!

Vul je voorraadkast met de mooiste aanbiedingen van PLUS. Diverse producten voor 1 + 1 gratis. Wanneer je dit tijdens de actieperiode (3 t/m 9 september) doet, worden je boodschappen met de kortingscode INSLAAN gratis thuisbezorgd!* 

*Vul bij het afronden van je bestelling de kortingscode INSLAAN in en de bezorg- en ophaalkosten komen te vervallen. De actie is tijdelijk geldig van zondag 3 september 2023 t/m zaterdag 9 september 2023 voor bestellingen* die binnen deze periode thuisbezorgd of opgehaald worden. 

* Uitgezonderd PLUS Express. Bezorging of ophalen op uiterlijk 9 september 2023