In samenwerking met Kek Mama

Terug in een lekker ritme met het hele gezin

31.08.2023 06:45

Dag, mooie zomer(vakantie)! We gaan weer aan de slag. School, werk, sport; er komt weer wat ritme in de weken en waarschijnlijk ook in de eetmomenten met het gezin. Om je hoofd niet te breken over de vraag wat we gaan eten vanavond, hier wat lekkere inspiratie!

Bij Albert Heijn vind je de allerlekkerste eigen-merkproducten voor elk moment van de dag. Die zijn natuurlijk van topkwaliteit én lekker voordelig.

Kickstart je dag

Wil je een fris begin van de dag? Kwark zit boordevol eiwitten. Die geven energie en helpen bij het herstel van je spieren na het sporten. Extra lekker en voedzaam om er wat fruit en/of noten bij te gooien. Pluspunt: de kinderen vinden het superleuk om dit ‘zelluf’ te doen. Heb jij je handen vrij om zelf ook wat te eten. Laat die lange dag maar komen!

Tip: AH Protein kwark met yoghurt naturel

Hapt zo lekker weg

Tussendoortjes: voor al die momenten in de dag dat je een beetje extra nodig hebt. Om de trek te stillen of om je chocoladehart te vullen. Denk aan rijstwafels voor een snelle bite of een blok pure chocolade voor bij je kop thee. Kan altijd.

Tip: AH Biologische rijstwafels of Delicata tablet puur

Branie in de broodtrommel

Mix it up in die broodtrommel! Hoe leuk is het als er iedere keer weer een verrassing in de broodtrommel van je kind zit? Was je er maar bij om dat smoeltje te zien bij het openmaken. Denk aan een gezellig prikkertje met stukjes fruit of snoepgroente (bijvoorbeeld radijsjes), een doosje rozijntjes, of mini crackers.

Vers aan tafel

Het blijft een fijn moment om aan het einde van de dag met het hele gezin te tafelen. Even bijkletsen over school, werk, vriendjes en vriendinnetjes. Mocht je even geen zin hebben om je kookboeken af te struinen, dan kun je kiezen voor een super easy verspakket boordevol verse groentes en bijbehorend recept. Zo op tafel én altijd lekker.

Tip: AH Verspakketten

Eigen-merkproducten Albert Heijn

Albert Heijn biedt iedere dag de hoogste kwaliteit eigen-merkproducten tegen een scherpe prijs. Van Zaanlander kaas tot wasmiddel en van pindakaas tot volkoren ontbijtkoek. Met Albert Heijn eigen-merkproducten zit je altijd goed. Ben je op zoek naar de laagste prijs voor je dagelijkse boodschappen?

Tip: Albert Heijn Prijsfavorieten: de 2000 allergoedkoopste eigen-merkproducten van topkwaliteit. Je herkent ze aan het blauwe duimpje.