In samenwerking met Kek Mama

Matzes en croissants? Ga deze Pasen voor iets anders dan het standaard repertoire

18.03.2024 09:05

Met Pasen in aantocht, is het tijd om de huppelende paashazen, kleurrijke eieren en heerlijke geuren van vers gebakken lekkernijen te verwelkomen. En wat maakt dit feest nog beter? Het vieren met de favoriete mensen in ons leven!

Dus, trek die konijnenoren uit de kast, leg je smartphone even aan de kant bouw een kleurrijk feest vol gezelligheid en lekkernijen. Nu denk je natuurlijk meteen aan croissants, matzes, gekookte eieren en, natuurlijk, de chocoladevariant. Maar waarom niet eens iets anders proberen dan het standaard repertoire? Maak dit jaar je paastafel extra verrassend met het unieke paasassortiment van Albert Heijn.

Maak de bakker in je wakker

In het bakkerij-assortiment schittert het verrassende cronaatje: een croissant doordrenkt met de heerlijke smaak van banaan. Voor de zoetekauwen is er ook een kaneel vlechtbrood dat je alleen even hoeft op te warmen in de oven, waardoor je het warm op tafel serveert. En voor degenen die een feestelijke twist zoeken, heeft Albert Heijn een piñata gevuld met verrukkelijke paaseitjes – een feestelijke traktatie voor jong en oud.

Unieke touch

Zo geef je Pasen dit jaar een unieke touch én verandering van spijs doet eten. Dat weten ze bij Albert Heijn maar al te goed. Daarom bieden ze hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen, zodat iedereen kan genieten van een smaakvolle Pasen zonder de portemonnee te veel te belasten.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Albert Heijn.

In de extra dikke special van Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.