In samenwerking met Kek Mama

Met dit supersnelle speelgoed is je kind wel even zoet (en je krijgt het gratis bij de boodschappen)

08.06.2023 08:15

Mega dikke tip van de redactie: ren naar PLUS voor de weekboodschappen (of doe ze lekker online) en spaar voor Sonic Runners. Daarmee zijn je kinderen uren zoet.

De grappige figuurtjes doen je vast aan vroeger denken en hiermee voor zowel ouders als kinderen een vette aanrader. Je spaart voor zes verschillende kleurtjes/figuurtjes: Dr. Eggman, Tails, Shadow, Amy Rose, Marine en natuurlijk Sonic zelf! Deze poppetjes glijden als een mes door warme boter over de ‘Runners track’ waar je punten kunt scoren en van je zus/broer/vader/moeder/vriend/vriendin kunt winnen.

Wie daag jij uit?

Bij elke 15 euro boodschappen spaar je voor de Sonic Runners. En wanneer je online bestelt heb je ook heerlijke aanbiedingen die zorgen voor gratis bezorging. Check deze hier.

Met de runners in huis (en de Runner Track voor optimaal speel plezier) kun je los met bijvoorbeeld:

  • ‘Run & Stop’: hier verdien je punten door de Razende Runners in de vakken aan de andere kant van de Track te krijgen. De speler met de meeste punten wint het spel.
  • ‘Run & Ring’: In Run & Ring probeer je jouw Razende Runners in de zes ringen aan de andere kant van de Track te krijgen. De speler die als eerste in alle ringen een Razende Runner heeft staan, is de winnaar van het spel.
  • ‘Run & Hit’: probeer de Razende Runner van de tegenstander zo vaak mogelijk te raken. Plaats elk één Razende Runner op de Track en probeer om de beurt de Razende Runner van je tegenstander te raken.
  • ‘Run-de-boules’: Bij Run-de-boules kiezen spelers een ring van de Track en proberen om de beurt een Razende Runner zo dicht mogelijk bij die ring te krijgen. Degene die aan het eind van het spel het dichtst bij de ring staat, is de winnaar.

Waar wacht je nog op? Runnnnn naar PLUS!

Dit is een samenwerking met PLUS. Voor meer informatie en de actievoorwaarden, check www.plus.nl/sonic.