Lekker dagje uit met het gezin (+ korting)

21.04.2023 11:47

Af en toe de deur uit met het gezin, naast dat het op het moment zelf fun is, draagt het ook bij aan zoveel meer. Goed om te weten: Bij PLUS spaar je voor Dagje Uit Vouchers en profiteer je van de hoogste kortingen! Ook worden tussen 23 en 29 april je boodschappen gratis thuisbezorgd.

Met het drukke gezinsleven kan het moeilijk zijn om tijd vrij te maken om echt samen te zijn. School, werk, verjaardagen, sportclubjes, vrienden en familie… En zo zit de week alweer vol. Van afspraak naar afspraak mis je quality time met jouw meest dierbaren.

De oplossing? Plan een dagje uit! Het liefst eens in de zoveel tijd en block die drukke agenda’s deze hele dag. Waarheen? We hebben een top 5 leuke gezins-uitjes verzameld. Enjoy!

1: Burgers Zoo
Een enorm dierenpark (45 hectare) in Arnhem, leuk voor jong- en oud en heel veelzijdig. Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in de woestijn! Ontdek of herontdek de schoonheid van de natuur.

2: Walibi (Holland of Belgium)
Vooral voor de wat oudere kinderen: Walibi is ‘hardgaan’! In Nederland (Biddinghuizen) of België (Waver). Voor de echte sensatiezoekers heb je achbanen zoals ‘UNTAMED’, ‘Goliath’ en ‘Lost Gravity’, hier is er aan adrenaline geen gebrek! Doen jullie het liever rustig aan? Geen probleem. Er zijn ook meer dan 20 attracties die iets minder intens zijn. 

3: Madurodam
Madurodam is een Nederlandse miniatuurstad in Den Haag op een schaal van 1 op 25. Perfect om je kinderen heel Nederland in een middagje te laten zien. Naast zien zijn er ook veel doe-dingen en attracties. Dit is zo’n uitje waar ook Oma en Opa gezellig mee kunnen.

4: Dolfinarium
Ontdek de wondere waterwereld van dichtbij! Je kunt in acht verschillende dierenvoorstellingen de dieren van dichtbij beleven, en van alles leren over zee(zoog)dieren en de gevaren van plasticsoep in de oceaan. Na de dierenvoorstellingen is er gelegenheid om zelf van de waterglijbanen van Waterpret te roetsjen of in één van de vier speeltuinen te spelen.

5: Spoorwegmuseum
Het Spoorwegmuseum is niet zomaar een museum. Het is een fascinerende plek waar je ontdekt hoe de trein de wereld heeft veranderd. Met een levensecht station, een theater, spannende attracties en met wisselende tentoonstellingen en evenementen ben je altijd op het juiste spoor!

Benieuwd naar meer toffe locaties voor een ultiem dagje uit? Check de site van PLUS.

Koop kaarten met kortingen tot wel 70%
In samenwerking met onze partner PLUS kunnen alle bovenstaande uitjes geboekt worden met een dikke spaarkorting. Sparen doe je heel eenvoudig door je boodschappen te doen, en nu ook nog gratis thuisbezorgd!

Vanaf van zondag 16 april t/m zaterdag 3 juni spaar je voor meer dan 50 Dagjes Uit! Naast musea en pretparken kun je ook sparen voor iets meer rustgevends zoals een saunabezoek.

Bij elke €10,-* aan boodschappen ontvang je een kortingsvoucher t.w.v. €5,-. Meer info: check hier de actievoorwaarden en alle dagjes uit.