Dit zijn de leukste herfstuitjes in Maastricht voor kinderen

15.11.2019 00:16
herfst-maastricht-kinderen-uitjes

In Maastricht verkopen ze niet alleen de lekkerste vlaai van Nederland, er is ook nog heel veel leuks te zien en te doen. Jazeker, ook in de herfst.

Skiën

Toegegeven: eerder een winter- dan een herfstuitje, maar daarom niet minder leuk. Snowworld in Landgraaf – op een klein half uurtje van Maastricht – heeft namelijk alles: van vijf verschillende pistes en een funpark tot een speciale kinderpiste voor de allerkleinsten. Ben je er op een zondag? Dan kun je zelfs tubegliden

 

Theater

Je zit er droog, het aanbod aan voorstellingen is reuze en je kind leert ook nog wat bij: Theater aan het Vrijthof is altijd een goed idee. Klik hier voor het actuele aanbod (wel even genre ‘familie en jeugd’ aanvinken.) Goed om te weten: in december speelt Dolfje Weerwolfje in het theater in Maastricht. Boek nu kaarten via Kek Mama en krijg een gratis rang-upgrade. Wees er snel bij, want op = op.

 

Lees ook
22x leuke binnenspeeltuinen >

 

Fun Valley

Waterfietsen kan alleen als het mooi weer is, maar proberen te ontsnappen in de Escape Room, klimmen in het klimpark en spelen in de binnenspeeltuin zijn níet weersgebonden. Kortom, je krijgt er geen spijt van.

 

Kookworkshop

Samen koken of bakken is weer eens wat anders. In hartje Maastricht, bij kookstudio de Smulpaap, kan het allebei. Trouwens ook erg leuk voor kinderfeestjes.

 

Lammetjes kijken

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Lammetjesdagen op kinderboerderij De Daalhoeve. De eerste lammetjes zijn al geboren, waaronder al twee keer een drieling(!). Ook vind je er pony’s, konijnen, varkens, alpaca’s en wallaby’s. 

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >