Voor fanatieke dinofans: de leukste uitjes deze winter

08.12.2022 10:51
Winter dino uitjes Beeld: Getty Images

Als die dino’s toch eens wisten hoe populair ze na miljoenen jaren nog zijn. Dit zijn volgens kidsproof.nl de leukste dino-uitjes van deze winter.

Wist je dat je op kidsproofplus.nl alle leuke uitjes vindt die geschikt zijn voor kinderen met een beperking? We hebben een hartje (♥) gezet bij de uitjes die extra toegankelijk zijn.

T. rex in town ♥

Niet alleen Santa Claus, ook T. rex is coming to town. Bij Natuurmuseum Fryslân (in samenwerking met Naturalis Leiden) bewonder je het skelet van een van de gevaarlijkste roofdinosauriërs ooit. Kinderen graven hier zelf fossielen op, maken een graffiti dino en ontdekken of ze een goede dino-snack zijn.

natuurmuseumfryslan.nl

Lees ook – Dit zijn de leukste dierenuitjes met kinderen deze winter >

Dino in huis

Bij World of Dinos – deze winter in EXPO Haarlemmermeer – is álles dino. Voor wie een ritje wil maken op een dino, over een dino-selfie droomt of een film durft te bekijken in een dinoscoop. Als je via onderstaande link kaartjes koopt, krijg je 25% Kidsproof-korting.

bit.ly/kerst-dino

“Ben je net zo lenig als een Tyrannosaurus?”

Daar zijn ze

Ze zijn terug! Na 66 miljoen jaar zijn de dinosaurussen weer op aarde. Ga zelf maar kijken, bij Dino Experience Park in Gouda. Een ritje in de Dino Jeep Safari, een slag slaan bij Jurassic Golf en een dinospeeltuin om te ontdekken wie er net zo lenig is als een Tyrannosaurus. De kinderen vermaken zich hier wel.

dinoexperiencepark.nl

 

Zin om iets leuks te doen met je kinderen? Op kidsproof.nl vind je het meest complete overzicht van leuke uitjes en lokale hotspots. Je hoeft je deze winter niet te vervelen!