5x leuke uitjes voor kinderen onder de 2 jaar

26.09.2019 23:49
uitjes-kinderen-onder-2-jaar

Is jouw kind nog ’te jong’ voor een museum of theatervoorstelling? Echt niet. Bekijk onderstaand lijstje maar.

Zwembad

Maak van je kind een echte waterrat en duik samen het zwembad in: bandjes om, een ijsje tussendoor en je peuter is de hele dag zoet. Benieuwd of er een fijn zwembad bij jou in de buurt is? Bekijk ons lijstje met de mooiste subtropische zwembaden in Nederland.

 

Museum

Natuurlijk doe je je peuter geen plezier met een rondje Van Gogh in ’t Stedelijk, maar in deze musea, speciaal voor jonge kinderen, kan hij wel zijn lol op. Tip: zet het nijntje-musuem zeker op je lijst.

 

Lees ook
Deze tweets bewijzen dat peuters een behoorlijk zwaar leven hebben >

 

Theatervoorstelling

Dit is niet voor iedere peuter weggelegd (stilzitten is immers een kunst), maar zeker leuk als jouw kind houdt van spannende verhalen en muziek. Er zijn genoeg voorstellingen voor de allerkleinsten, zo is Brandweerman Sam bijvoorbeeld voor 2 jaar en ouder.

 

Kinderboerderij

Dieren; altijd goed. Helemaal als je kind er dan ook nog dichtbij mag komen. In een dierentuin lukt dat misschien niet zo een, twee, drie, maar op de kinderboerderij valt er genoeg te aaien. En met een beetje geluk mag je kind de beesten nog voeren ook.

 

Binnenspeeltuin

Een indoor speelparadijs is heus niet alleen voor oudere kinderen. Er zijn genoeg binnenspeeltuinen die een hoekje hebben speciaal voor kleintjes tussen de 0 en 4 jaar. Met zachte kussens, lage glijbanen en een ballenbak. Kan jij met een gerust hart aan je koffie.

 

Meer uittips? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg wekelijks de leukste adressen in je mailbox >