Het zondagochtendontbijt van Ellemieke Vermolen begint met deze pannenkoekjes. Tot groot genoegen van man Sergio en zoons Noah en Zenna.

Ingrediënten:

  • handje walnoten
  • 100 g havermout 
  • 1 theelepel wijnsteenpoeder of bakpoeder 
  • snufje zeezout 
  • kokosolie 
  • 1 ei 
  • 200 ml amandelmelk 
  • 2 theelepels ahornsiroop

Voor erop:

  • 1 banaan 
  • handje walnoten 
  • ahornsiroop

Bereiding

Mix de walnoten in een mixer tot een zandtextuur. Doe hetzelfde met de havermout. Doe beide in een kom en voeg het bakpoeder, zout, kokosolie, ei, amandelmelk en ahornsiroop toe. Mix alles en laat het beslag 30 minuten rusten. Verwarm een koekenpan met 1 theelepel kokosolie en doe er 3 eetlepels beslag in. Maak er met de achterkant van een lepel voorzichtig een rondje van. Bak aan beide kanten lichtbruin. Doe er de plakjes banaan, wat walnoten en ahornsiroop op. Je kunt er eventueel ook wat rauwe cacao nibs overheen strooien.

Bekijk alle recepten in Kek Mama 02-2016. 

Miljuschka Witzenhausen laat op LINDA.tv zien hoe je binnen no time iets lekkers op tafel zet. Zo ook deze soep. Alleen nog een stokbroodje erbij en klaar ben je.


Dit artikel is al een keer eerder gepubliceerd.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Miljuschka Witzenhausen laat op LINDA.tv zien hoe je binnen no time iets lekkers op tafel zet. Deze topper is er een voor op de zondagochtend: fluweelzachte, romige scrambled eggs die zalig smaken.

 

Dit artikel is al een keer eerder gepubliceerd.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >