Bakken maar: dit zijn de lekkerste bakboeken

28.06.2020 13:12
lekkerste bakboeken Beeld: Shutterstock

Van koekjes tot cupcakes en de mooiste taarten: met deze bakboeken maak je creaties zoals een echte meesterbakker.


Heel Holland Bakt

Als je fan bent van het programma, mag dit kookboek natuurlijk niet in je kast ontbreken. Extra leuk: je kunt ‘m persoonlijk maken door je eigen naam op de kaft te laten zetten.

Hier bestel je het boek.

Funny Vegan Bakboek

Vegan eten en toch smullen van de lekkerste baksels: dat lukt je met de recepten in het boek van Emma Herngreen. Zoet én hartig, trouwens.

Je koopt ‘m hier.

Bakbijbel

Hoe maak je amandelspijs? En welke stappen moet je doorlopen om perfecte plakjes bladerdeeg te maken? HHB-winnaar Rutger van den Broek legt het duidelijk uit in zijn Bakbijbel én deelt meer dan honderdvijftig recepten.

Je koopt ‘m hier.

Lees ook:
5x lekkere recepten als je gaat bakken met je kind >

 

Kinderbakboek

Hét boek als je vaak met je kind in de keuken staat om te bakken. Laura Kieft legt dertig recepten voor kinderen uit aan de hand van vrolijke tekeningen. Van ijsjes en cupcakes tot appelflappen en swirl koekjes: dat wordt nog lastig kiezen.

Je bestelt ‘m hier.

Meesterlijk brood

Wil je eens wat anders dan zoet of hartig gebak, probeer dan eens je eigen brood te maken. Klinkt ingewikkeld, maar meesterbakker Robèrt van Beckhoven laat je zien welke ingrediënten en technieken je moet gebruiken om een bruin brood of wit puntje op je bord te krijgen.

Koop het boek hier.
 

Taartdecoraties

Gebak moet lekker zijn, maar het oog wil ook wat. Dit boek helpt je om de mooiste versieringen te maken met rolfondant en cake toppers.

Je bestelt ‘m hier.
 

Kleine hartige taartjes

Quiches, brioches, soezen: welk klein taartje je ook maakt, ze doen het allemaal goed op een feestje. In dit bakboek vind je zes basisrecepten en verschillende vullingen en toppings, zodat je je eigen taartjes kunt samenstellen.

Je kunt ‘m hier bestellen.

 

 

Nog meer culinaire tips?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >