Jennifer (37) en haar man vrijen dagelijks: ‘We hebben bijna nooit meer ruzie’

11.10.2021 13:23
elke dag seks dagelijks vrijen Beeld: Shutterstock

Jennifer (37), getrouwd met David (35), twee zoons (5 en 3) heeft elke dag seks met haar man.

“Net na de geboorte van onze oudste zoon verkeerde mijn seksleven op een dieptepunt. Er zaten soms maanden tussen onze vrijpartijen. Moe, tijdgebrek, gebroken nachten en geen energie; er waren genoeg excuses waardoor mijn man David en ik weinig vreeën. David baalde en ik vond het ook wel jammer, maar ik had geen idee hoe ik het weer kon omkeren. Ik kon mijn aan-knop niet meer vinden. Tot ik een artikel las over een dertig dagen seks-challenge. Daarbij moest je elke dag verplicht seks hebben, want dat zou libidoverhogend werken. Zo simpel was het. Ik kon het bijna niet geloven, maar het leek me een leuke uitdaging en ook David was ervoor te porren.

De eerste keren moesten we echt moeite doen om zin te maken. Alsof we voor een marathon trainden en een dagelijks rondje moesten rennen. We werden er lacherig van. Maar naarmate de dagen vorderden, merkten we dat het werkte. Door onze dagelijkse dosis seks kwam de intimiteit terug, net als het plezier.

Dagelijks vrijen

We zijn nu vijf jaar én een kind verder en nog steeds vrijen we bijna dagelijks. Het is onze routine geworden, net als elke dag tandenpoetsen of douchen. Heel soms, als we echt doodmoe zijn, houdt het op. Maar daar proberen we niet te snel aan toe te geven en meestal verzinnen we een andere oplossing. Bijvoorbeeld door een stiekem momentje te pakken als de kinderen beneden een film kijken. Of door het meteen om acht uur te doen, als de jongens in bed liggen. Het kan dan een snelle actie worden, maar als we goed op dreef zijn, en weer over de moeheid heen, kan het ook tot twee uur ’s nachts duren. We laten alles open.

Een leuk bijverschijnsel van het dagelijkse seksen is dat David en ik bijna nooit meer ruzie hebben. We hebben heel snel verkering gekregen en daarna raakte ik binnen de kortste keren zwanger. Heel veel tijd om aan elkaar te wennen hadden we dus niet. In het begin leverde dat nog weleens frictie op. Maar er is nu zo veel intimiteit tussen ons dat de woordenwisselingen of irritaties bijna als vanzelf verdwijnen.

Lees ook – Van parenclub tot tantracursus: deze vrouwen geven hun seksleven een boost >

In de mood

Ik heb heus niet altijd gierende zin. Ik ben ook weleens chagrijnig of heb mijn dag niet, maar het gekke is; seks is dan juist het beste medicijn. Om in de stemming te komen kan het kijken van een pornootje helpen en ik ben dol op rollenspellen. Ik heb een aantal sexy speeljurkjes die ik aantrek om de vreugde in de slaapkamer te verhogen. Zo heb ik een kerstvrouwensetje, want David en ik zijn allebei dol op kerst. Een schoolmeisjestenue, een militairuniform en een scheidsrechterpak. David is helemaal gek van voetbal. Als hij een wedstrijd heeft gekeken, deel ik graag nog even een kaart aan hem uit. En laatst was ik met mijn schoonzus op stap en hebben we allebei een pikant Oktoberfest-pakje gekocht in de sekswinkel. Was wel even een awkward moment. Best gezellig zo samen shoppen, maar ik wil er eigenlijk niet aan denken hoe mijn schoonzus mijn broer erin gaat verleiden, haha.

Eenmaal een leuk pakje aan, ben ik eigenlijk vrijwel meteen in de mood. En bij David werkt het altijd goed om eerst wat handwerk te verrichten. Mocht het gewenste resultaat uitblijven, dan hebben we altijd nog poppers. Bij sekswinkels onder de toonbank te koop. Een soort drugs waarvan je heel ontspannen wordt en die je in een roes brengen. De orgasmen zijn intensiever. Alsof je hele lichaam in vuur en vlam staat.

Fantasieën uitspreken

David en ik zijn nu zes jaar samen en eigenlijk wordt de seks elke dag beter. Binnenkort gaan we voor het eerst een vibrator kopen. Die willen we samen uitzoeken in een seksshop, dus daarvoor moeten de jongens een dagje naar opa en oma. Ook zijn we het afgelopen jaar voorzichtig onze fantasieën gaan uitspreken. Ik heb hem verteld hoe opwindend het me lijkt om vastgebonden te worden en een lichte tik op mijn billen te krijgen. Geen harde sm dus, maar een beetje plagen en stoeien. In de toekomst stappen we misschien over op echte handboeien, nu voldoen sjaaltjes nog. Ook David heeft laatst zijn fantasie opgebiecht: hij vindt het geil om mij te zien plassen tijdens de seks. Nu ben ik al sinds mijn vierde zindelijk, dan lukt het je niet zomaar om alles los te laten. Gelukkig vond hij kijken naar hoe ik op het toilet plaste ook al opwindend. Ik vind het fijn dat we zo open naar elkaar zijn en ons nergens voor hoeven te schamen.

Verbinding

Dat was in mijn vorige relatie wel anders. Ik ben vóór David al een keer getrouwd geweest. Met mijn ex was de seks altijd erop en er weer af en geen ruimte om te bespreken wat je lekker vond of niet. Op het laatst waren we echt een soort broer-zus geworden. Het is de voornaamste reden dat we uiteindelijk zijn gescheiden. Vandaar dat ik het ook zo belangrijk vind dat David en ik wel de verbinding behouden. Dat gun ik onze kinderen ook. Hoe fijn is het immers niet als hun ouders het leuk hebben samen?

Uiteraard houden we onze dagelijkse vrijpartijen voor hen verborgen, al weten ze wel dat papa en mama soms even samen gaan douchen. Dan posten we de oudste voor de Playstation en mag de jongste een filmpje kijken op mijn telefoon. Traphekjes dicht, zodat als er iets is, de kinderen niet zomaar naar boven kunnen komen. Dat soort vluggertjes maken het superspannend. We zijn heel waakzaam en ook nog nooit betrapt. Als we echt zeker willen zijn, vrijen we beneden op de bank als de kinderen in bed liggen. Onze trap kraakt en piept als een malle, dus we worden altijd op tijd gewaarschuwd.”

Lekker samen experimenteren of je eigen collectie aanvullen? Dit zijn een aantal leuke speeltjes om mee te beginnen. Extra leuk: bij besteding vanaf 60 euro bij EasyToys krijg je met code KEKMAMA2022 10 euro korting. Geldig op het gehele assortiment.

Wil je ook geïnterviewd worden voor deze rubriek? Mail naar redactie@kekmama.nl.

Dit artikel heeft eerder in Kek Mama gestaan.

Meer persoonlijke verhalen? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >